Pinterest Masterclass

Pinterest Masterclass

Van het verzamelen van de leukste recepten voor gezellige familie-etentjes tot de toekomstige inrichting van je droomhuis: op Pinterest vind je het allemaal. Als eigenaar of marketingmedewerker van een bedrijf is dit daarom hét kanaal om jouw potentiële klanten te bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat je Pinterest op de juiste manier inzet? Wij vertellen je dit en meer tijdens onze Pinterest masterclass op 20 mei.

Vragen?

Wij nemen binnen één werkdag contact op

niks

Als ik het kan, kan jij het ook!

Mijn naam is Marleen Ophof. Als content strateeg bij daar-om.nl werk ik al drie jaar aan toffe contentprojecten voor klanten. Mijn passie voor content ontstond in mijn tienerjaren, toen ik een eigen blog opzette. Pinterest is een van de kanalen waar ik dol op ben. Voor diverse klanten zorgde ik voor een verdubbeling van het websiteverkeer en bracht ik meer leven in de Pinterest accounts. Benieuwd hoe ik jou kan helpen om op Pinterest succesvoller te worden? Meld je dan snel aan! 

niks

Voor wie?

Of je nu net bent begonnen of al langer actief bent op Pinterest. Deze masterclass is geschikt voor MKB’ers en zzp’ers, bloggers en influencers, content marketeers en hobbyisten met een online groei ambitie. Zolang jij de intentie hebt er volledig voor te gaan, ben je bij ons aan het goede adres! Het resultaat is namelijk volledig afhankelijk van jouw inzet.

Wil je meer weten over Instagram? Bekijk dan onze Instagram masterclass!

Momenteel staan er geen masterclasses op de planning. Laat je e-mail adres achter en wij houden je op de hoogte!

Masterclass Pinterest

niks

Wat gaan we je leren?

  • Hoe je organisch je bereik kunt vergroten
  • Hoe je een sterke pin maakt
  • Hoe je converterende content creëert 
  • Hoe je meer websitebezoekers krijgt
  • Hoe je de resultaten kunt interpreteren en daarvan kunt leren
  • En vooral meer plezier in Pinterest!

niks

Programma

Het programma bestaat uit twee dagdelen. De Masterclass en de follow-up. Tijdens de masterclass deel ik mijn succesformule en ontvang je na afloop praktische tips via de mail, die je thuis of op je werk kunt uitvoeren. Een maand later nodigen wij je uit voor een follow-up, waarin wij heel erg benieuwd zijn naar je resultaten en deze samen bespreken!

 

Masterclass

08:30 uur Ontvangst 

08:45 uur Start programma 

10:15 uur Koffie en theepauze

10:30 uur Vervolg programma 

12:00 uur Afsluitende lunch 

12:30 uur Einde  

Follow-up

13:00 uur Ontvangst 

13:15 uur Start programma 

14:45 uur Koffie en theepauze 

15:00 uur Vervolg programma 

16:30 uur Afsluitende borrel 

17:00 uur Einde 

niks

Pricing en data

Het is een eenmalige investering van €250,- exclusief BTW waar je nog lang profijt van gaat hebben. Klanten van daar-om.nl en cursisten die de Instagram masterclass gevolgd hebben, ontvangen bovendien €50,- korting! Cursusgeld is inclusief lunch, koffie, thee en een afsluitende borrel. Voor alles is gezorgd, jij hoeft alleen nog maar te komen. Meld je snel aan.