Home » Diensten » Website » E-commerce

E-commerce webshop

Upgrade je webshop en voorkom klantverlies


Herken jij deze punten bij je eigen webshop?

 • Webshop werkt niet meer naar behoren
 • Doorlooptijd aanpassingen hoog
 • Niet alle marketingdiensten onder één dak
 • Webshop scoort slecht in google
 • Verouderd systeem
 • Slecht / verouderd webshop design
 • Je kan geen aanpassingen doen (zelf niet de juiste toegang of rechten)
 • Je kan geen aanpassingen doen (zelf niet handig met computers)

Wij garanderen dat we alle genoemde punten zullen aanpakken en realiseren!

Een goed werkende webshop is van groot belang om online aankopen te realiseren. Wanneer jouw website niet responsive en up to date is, haken er potentiële klanten af. Deze klanten gaan vervolgens naar de concurrent en de kans is groot dat ze daar blijven kopen als het ze bevalt. Dit wil je ten alle tijden voorkomen en daarom is een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website onmisbaar.

Hoe pakken wij dit aan?

 1. We bespreken al jouw wensen in een intake gesprek;
 2. We gaan aan de slag met een design (in overleg met onze SEO en CRO medewerkers voor conversiegerichtheid);
 3. We laten de eerste opzet van het design aan je zien;
 4. We passen de eventuele feedback aan en zetten de puntjes op de i;
 5. Oplevering.

Wij bouwen webshops in WooCommerce en Lightspeed

Wij bouwen webshops op twee platformen, namelijk WooCommerce en Lightspeed. Elk platform heeft zo haar voor- en nadelen die we graag met je delen.

Waarom een WooCommerce webshop?

Als je kiest voor een webshop in WooCommerce dan zijn er een aantal voor- en nadelen. Het grote voordeel aan WooCommerce is dat de maandlasten relatief laag liggen, omdat het platform zelf geen tot weinig kosten heeft. Ook is bij WooCommerce meer maatwerk mogelijk, waardoor we jouw huisstijl goed kunnen doorvoeren. Indien je wenst om meer maatwerk uit te laten voeren, kunnen de eenmalige kosten hoger zijn. Heb jij veel producten in je webshop? Dan is Lightspeed wellicht een beter platform voor jouw shop, omdat het bij WooCommerce minder geschikt is om een grote hoeveelheid producten te importeren.

Waarom een Lightspeed webshop?

Naast WooCommerce bouwen wij ook webshops in Lightspeed. Bij Lightspeed is het grote voordeel dat we de webshop snel kunnen opleveren, omdat er minder designs zijn om uit te kunnen kiezen. Ook is het mogelijk om in Lightspeed veel producten in je webshop te hebben en het is mogelijk om in één keer veel producten te importeren. Het nadeel van Lightspeed is dat de maandelijkse lasten hoog zijn en dat we je huisstijl minder goed kunnen doorvoeren.

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!

Benieuwd welk webshop platform het beste bij je past?

Neem vrijblijvend contact op met daar-so en kom erachter!

De tools die jouw online webshop mogelijk maken


Veelgestelde vragen over websites

Hoe kan ik eventuele feedback doorgeven?

We staan altijd open voor feedback. Alleen zo komen we namelijk tot de “perfecte” website voor jouw bedrijf. Zodra de conceptversie van de website af is, krijg je als klant de eerste mogelijkheid om feedback te leveren. We vinden het belangrijk dat je hier goed de tijd voor neemt. Dit helpt ons namelijk met het zo efficient mogelijk verwerken van de feedback. Wanneer de eventuele aanpassingen verwerkt en gecheckt zijn, zullen we doorgaan met het ontwikkelen van de website. Vlak voor livegang van de website heb je nog eens de mogelijkheid om terugkoppeling te geven. Zo zijn we er zeker van dat de live website aan alle wensen zal voldoen. Mocht er tussen de feedbackmomenten door of na livegang nog iets te binnen schieten, dan kun je natuurlijk gerust contact opnemen.

Kan ik de website zelf aanpassen?

Ja, met WordPress kun je als klant gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren op je website. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten of het plaatsen van nieuwe foto’s. Wil je liever niet te veel knutselen aan je website? Dan helpen we je graag! We kennen je website goed en kunnen de meeste wijzigingen snel doorvoeren. Neem in dat geval gerust contact op.

Wat betekent responsive en waarom is het belangrijk?

Het begrip "responsive" verwijst naar de eigenschap van een website of webontwerp om zich aan te passen aan verschillende schermformaten en apparaten. Een responsive website is ontworpen en ontwikkeld op een manier waarop de lay-out, afbeeldingen, tekst en andere elementen zich automatisch aanpassen en optimaliseren voor de specifieke schermgrootte waarop deze wordt weergegeven. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat op een mobiele telefoon sommige menuknoppen niet werken of dat de tekst onleesbaar klein is.

Een responsive ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om de website te bekijken. Het helpt ook bij zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat zoekmachines zoals Google de voorkeur geven aan responsive websites bij het rangschikken van zoekresultaten voor mobiele gebruikers.

Kunnen jullie mij leren hoe ik de website onderhoud?

Ja. We vinden het belangrijk dat je, indien gewenst, zelf je website kan aanpassen. Op het moment dat je website klaar is kunnen we een training inplannen, bij ons op kantoor of online. Tijdens deze training leer je hoe je in WordPress te werk kunt gaan en is er alle tijd om vragen te stellen en zelf te oefenen. Loop je daarna nog ergens tegenaan? Dan kan je altijd bij ons terecht voor support.