Home » Diensten » Strategie » Project Management

Project Management

Geen overzicht in je marketingdoelstellingen en resultaten?


Eén vast aanspreekpunt met overzicht in alle marketing-activiteiten en doelstellingen

Er zijn veel verschillende marketingdiensten die je in kan zetten om vindbaarheid, zichtbaarheid, conversies of algehele online marketing strategie te verbeteren. Om overzicht te bewaren tussen alle diensten werken wij met projectmanagers die de doelstellingen van de klanten bewaken. Hiervoor is een algehele strategie op basis van bedrijfsambities en de P X W X C methode opgesteld en waar nodig stelt de projectmanager in overleg met de klant deze bij gedurende het proces. De behaalde resultaten die bijdragen aan de uiteindelijke doelstelling worden eens per kwartaal tijdens een V&I (voortgang en initiatieven) besproken. Daarnaast zijn er maandelijkse contactmomenten tussen de projectmanagers en specialisten voor tussentijdse updates.

Een projectmanager zorgt voor overzicht in de gemaakte afspraken en behaalde resultaten. Het grote voordeel is dat je één vast aanspreekpunt hebt die je direct antwoord kan geven op vragen over verschillende marketingdiensten en de koers van de algehele strategie. Want wij begrijpen dat je behoorlijk de kluts kwijt kan raken tussen SEA, SEO, Social Ads, etc.

Voordelen:

Bewaken overkoepelende strategie

Kwartaal meetings met V&I (voortgang en initiatieven)

Eén vast aanspreekpunt

Benieuwd naar onze aanpak? 


Samen zetten we een stip op de horizon

Bij het opstellen van een strategie en doelen, zetten we gezamenlijk een stip op de horizon. Binnen ons team heeft iedereen zijn of haar eigen specialisme en gezamenlijk zorgen we ervoor dat we de gestelde doelen behalen. Daarbij zorgt de projectmanager ervoor dat:

De strategie wordt bewaakt

Communicatie soepel verloopt zowel intern als extern

Een duidelijk overzicht is in onze Project Management Tool Monday

Jaarplannen worden opgesteld

Kwartaal V&I’s worden gehouden

Het marketingbudget efficiënt wordt ingezet

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een projectmanager nodig?

Een projectmanager stuurt het project aan en weet alles van de lopende zaken voor een optimale samenwerking. Hierdoor wordt de afgesproken strategie bewaakt en wordt het budget zo efficiënt mogelijk ingezet. Daarnaast heb jij als klant één vast aanspreekpunt voor alle vragen over de verschillende diensten.

Wat is P x W x C?

Dit is onze sleutel tot succes, het staat namelijk voor propositie, website en campagnes. Lees hier onze hele succesformule.

Wat is Monday voor tool?

Monday is onze projectmanagement tool. Hier centraliseren we alle communicatie tussen het team en de klant, zodat iedereen betrokken blijft en snel inzicht heeft in de status en voortgang van lopende zaken.

Samen jouw ultieme marketing doel behalen?

Bel of mail me gerust en dan leg ik je precies uit hoe we dat doel precies gaan behalen!