Vindbaarheid

Word beter vindbaar voor je potentiële klant


Hoe word je beter vindbaar?

Droom je ervan om bovenaan in Google te verschijnen wanneer belangrijke zoekwoorden voor jouw bedrijf worden gezocht? Het geheim? Een sterke SEO-strategie! We beginnen met het identificeren van cruciale zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Rond deze zoekwoorden creëren we een doeltreffend contentcluster, waaronder boeiende blogs, die onze copywriters voor je schrijven.

Maar daar blijft het niet bij. Onze aanpak voor betere online vindbaarheid omvat meer dan alleen SEO. We verbreden de horizon met diensten als feedmarketing en marketplaces. Benieuwd hoe deze diensten jouw bedrijf kunnen transformeren? Ontdek meer op onze website of neem direct contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!

Onze diensten

SEO

De start van online beter vindbaar worden begint bij SEO. We analyseren je huidige website om kansen te identificeren en vanaf daar gaan we verder te werk.

Feedmarketing

Voordat jouw producten gepromoot kunnen worden op marketplaces en andere platforms is het eerst noordzakelijk om feedmanagement toe te passen.

Marketplaces

Heb je een webshop? Dan zijn marketplaces interessant voor de vindbaarheid van jouw producten. Deze worden dan namelijk getoond op platforms als Bol.com, Amazon en Marktplaats.