Data

Meten is weten!


Hoe meten wij al onze marketingactiviteiten?

Wanneer jij één of meerdere marketingdiensten bij ons afneemt, vraag je je vast af hoe wij alle advertenties en overige inspanningen doormeten. Heb je een bedrijf wat een dienst verleent? Dan meten we de resultaten van de uitingen en baseren we de effectiviteit van de marketingactiviteiten op basis van websitebezoekers, kliks op telefoonnummers, kliks op e-mailadressen, offerte aanvragen of andere ingestelde doelen. Heb je een webshop? Dan meten we het aantal conversies door, maar ook websitebezoekers, kliks en eventueel andere doelen.

Vervolgens analyseren we de gemeten data en kijken we of de gestelde doelstellingen zijn behaald. Mocht dat niet het geval zijn, dan sturen we bij waar nodig en communiceren we dit naar jou als klant. Ook rapporteren we maandelijks de resultaten naar jou via de mail, zodat je altijd op de hoogte bent van onze werkzaamheden.

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!

Onze diensten

Rapportages

Wil je nog gedetailleerder weten hoe wij de data doormeten en rapporteren? Lees dan alle informatie op de rapportage pagina.