Trainingen

Verrijk je kennis met onze online marketing trainingen


Til de online marketing expertise van je team naar een hoger niveau met onze trainingen

Binnen onze organisatie beschikken we over uitgebreide kennis en ervaring in diverse facetten van online marketing. Deze expertise delen wij enthousiast met jou en je team. Één van onze populaire trainingen is gericht op Google Analytics. Hierbij duiken we diep in alle functies en mogelijkheden van het programma. Je leert niet alleen hoe je gegevens interpreteert, maar ook hoe je deze inzichten effectief inzet voor strategische beslissingen.

Elke training is ontworpen om praktische vaardigheden en theoretische kennis te combineren, zodat je medewerkers direct aan de slag kunnen met het verbeteren van jullie online aanwezigheid. Onze interactieve sessies, praktijkgerichte cases en ervaren trainers zorgen voor een leerervaring die zowel boeiend als direct toepasbaar is in jullie dagelijkse werkzaamheden.

In de Analytics training leer je niet alleen alle in en outs van Google Analytics zelf, maar ook hoe je inzichten verzamelt die impact maken, trends voorblijft en beslissingen neemt die resultaat opleveren. Van inzicht naar impact met actiegerichte vervolgstappen. Denk hierbij aan het begrijpen van diverse dashboards, het opstellen van je eigen funnel en trechter, het aanmaken van relevante doelgroepen, het analyseren van intern zoekgedrag etc. Google Analytics geeft jou inzicht in je websiteverkeer en gebruikersgedrag, maar ben jij in staat om deze kansen aan te grijpen? Zorg dat elke klik telt en elke conversie wordt gemaximaliseerd na het volgen van onze GA4-training.

 

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!

Onze diensten

Cursus Analytics

Wil jij meer inzicht in je data? Wij bieden een Google Analytics 4 cursus aan voor jou en je medewerkers! Lees op de pagina wat de training precies inhoudt en wat de mogelijkheden zijn.