Home » Diensten » Website » Website support

Website support

Geen tijd voor het onderhouden van je website? Wij ontzorgen je graag


Website onderhoud pakketten

Na de oplevering van je website helpen wij je graag bij het doorontwikkelen en constant updaten van je website. Een website is namelijk nooit volledig af en er zijn tal van mogelijkheden tot verbetering. Dit kan zijn: het bijwerken van informatie, het toevoegen van foto’s en video’s, het creëren van extra pagina’s om je SEO te verbeteren en meer. Wij nemen dit graag voor je uit handen, zodat jij je kan focussen op het runnen van je bedrijf. Hiervoor hebben wij twee soorten servicepakketten samengesteld.

Pakket 1: Maandelijks serviceabonnement

Het eerste pakket is een maandelijks service abonnement van minimaal 3 uur. Hierbij kunnen wij gemakkelijk jouw verzoeken doorvoeren, maar als je die niet hebt dan zoeken we pro-actief naar verbeterpunten aan de website. De technologie blijft zich namelijk altijd doorontwikkelen, waardoor jij niet achter kan blijven met je website of webshop.

De voordelen:

  • Website blijft beter up to date
  • Vast bedrag per maand
  • Besteding van het aantal uren kan over een heel jaar verspreid worden
  • Pro-actief nieuwe technieken en verbeteringen toepassen
  • Onze webbouwers maken maandelijks tijd vrij om aan jouw verzoeken te werken

Pakket 2: Service op nacalculatie

Wil je niet maandelijks aan een abonnement vastzitten? Dan is het mogelijk om op projectbasis onderhoud of aanpassingen voor je website uit te voeren. Wanneer je een verzoek hebt voor je website of webshop, dan voeren we dit zo snel mogelijk door en dan krijg je daarna een factuur op nacalculatie van de gemaakte uren.

 

Benieuwd naar onze aanpak? 


Kom erachter of jouw webshop responsive is op desktop, mobiel en tablet

Laat je website achter en plan gemakkelijk een persoonlijk, vrijblijvend consult in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!