Home » Diensten » Website » Hosting

Hosting

Jouw websiteontwikkelaar en hostingpartij onder één dak


Wat houdt hosting precies in?

Hosting is simpel gezegd het huisvesten van je website. Daarbij omvat onze weblicentie alles wat essentieel is om jouw website veilig en stabiel te laten draaien. Dit houdt in: het hosten van jouw (nieuwe) website, waarvoor we gebruik maken van ons eigen hosting platform. Bij ons is het mogelijk om websites te hosten die door onszelf zijn gemaakt, maar we nemen ook al bestaande websites in beheer. Daarnaast is het ook mogelijk om te upgraden naar een private server.

Dagelijkse backups en SSL-certificaat

Bij ons hoef jij je geen zorgen te maken over problemen of veiligheid, want hier hebben we de juiste middelen voor. In het geval van onverhoopte problemen hoef je je geen zorgen te maken dat je alles kwijtraakt, aangezien we dagelijkse back-ups van je website maken. Bovendien voeren we regelmatig updates uit voor zowel de WordPress-omgeving als de bijbehorende plugins om ervoor te zorgen dat jouw website altijd soepel blijft werken. En uiteraard nemen we de veiligheid van jouw bezoekers serieus door voor elke website een SSL-certificaat te voorzien.

Wat kost dit?

Aan het hosten van een website zijn kosten verbonden. We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende hostingvormen en de bijbehorende kosten. 

Website gemaakt door ons480 euro excl. btw per jaar
Externe website80 euro excl. btw per maand
Upgraden naar private server(vanaf) 110 euro excl. btw per maand

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!

Benieuwd naar onze aanpak?