Home » Diensten » Website » Regulier

Nieuwe website

Creëer een betere gebruikerservaring met een nieuwe website


Zijn deze punten van toepassing op jouw website?

 • Site werkt niet meer zoals jij wil
 • Doorlooptijd aanpassingen hoog
 • Je hebt zelf niet de juiste kennis in huis
 • Website is slecht vindbaar
 • Verouderd systeem
 • Je kan zelf geen aanpassingen doorvoeren
 • Niet alle online marketing diensten onder één dak
 • Verouderd website design

Wij zorgen dat al deze punten verholpen worden

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een goede en snelle website is voor jouw bedrijf. Daarom helpen we je dan ook alsof het onze eigen website is. Dit doen we door een op maat gemaakt design te ontwikkelen, passend bij jouw bedrijf en jouw wensen. Ons de vrije hand geven over het design? Dat is een goede keuze! Doordat wij alle marketingdiensten onder één dak hebben, overleggen we naar wens ook met ons websiteoptimalisatieteam van SEO en CRO specialisten om alle conversiepunten zo goed mogelijk neer te zetten.

Zo helpen wij jou:

 • Eigen servers;
 • Actieve monitoring;
 • Plugins updaten elke 24u;
 • Backups voor en na elke update;
 • Dienstverlening wordt continu doorontwikkeld;
 • Korte lijnen met online marketing (alles onder één dak);
 • Snelle doorlooptijd;
 • WordPress experts;
 • Lightspeed partner;
 • Altijd toegang tot je eigen websitebeheer.

Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan snel verder of neem contact op!


Onze vier webdevelopment en -supportdiensten

WordPress websites

Wij bouwen al onze websites met behulp van WordPress, wereldwijd het meest gebruikte content management systeem (CMS). Een aanzienlijk voordeel van WordPress is dat het een open-source software is, wat betekent dat het kosteloos beschikbaar is. Bovendien blinkt dit CMS uit in zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunnen we moeiteloos diverse plugins aan websites toevoegen, waarmee we elke site wat extra’s kunnen geven.

Of je nu op zoek bent naar andere mogelijkheden binnen online marketing (bijvoorbeeld in samenwerking met daar-om.nl) of als je na de lancering wijzigingen wilt aanbrengen om je website up-to-date te houden, WordPress vormt een solide basis. Als klant heb je de mogelijkheid om deze aanpassingen eenvoudig zelf uit te voeren, maar maak je geen zorgen als je niet zo handig bent met websites. We staan altijd klaar om supportverzoeken voor je op te pakken met ons serviceabonnement.

Lightspeed en WOOcommerce webshops

Naast websites maken we ook webshops in Lightspeed en WOOcommerce. Elk platform heeft zo haar voor- en nadelen, deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

[

Lightspeed

Voordelen: snelle oplevering, grote hoeveelheid producten
Nadelen: een thema niet of nauwelijks technisch aan te passen (eigen huisstijl kan er wel in), hoge maandlasten

[

Woocommerce

Voordelen: meer maatwerk, goed voor branding bedrijf, minder hoge maandlasten
Nadelen: minder geschikt om grote hoeveelheid producten te importeren, duurder in eenmalige kostenen

Website onderhoud en on-demand service

Zelfs nadat je website live is gegaan, blijven wij je graag ondersteunen. Een website is namelijk nooit volledig af en er zijn altijd mogelijkheden tot verbetering. Of het nu gaat om het bijwerken van informatie, het toevoegen van nieuwe bedrijfsfoto’s of het creëren van extra pagina’s om je website beter vindbaar te maken, we staan voor je klaar. Binnen de WordPress-omgeving kun je als klant deze aanpassingen gemakkelijk zelf uitvoeren, maar als je liever hebt dat wij dit voor je doen zijn we bereid om deze taken voor je uit te voeren. Hier hebben we twee opties voor:

[

Service op nacalculatie

We helpen je graag met je verzoeken voor je website of webshop. Bij service op nacalculatie berekenen wij de gemaakte uren voor de aanpassing naar je door, zonder er maandelijks voor te betalen.

[

Serviceabonnement

Ons serviceabonnement is een maandelijks abonnement, waarbij we gemakkelijk jouw verzoeken kunnen doorvoeren en je website kunnen onderhouden. Technologie blijft zich doorontwikkelen en door het serviceabonnement kijken wij pro-actief wat we kunnen verbeteren aan de website, elke maand weer. Het abonnement is mogelijk vanaf 3 uur per maand en kan in overleg zoveel uur als je wilt.

Hosting

Wil je naast het ontwerpen en bouwen van je website ook dat wij jouw website hosten? Dat is mogelijk! Het grote voordeel daaraan is dat je één aanspreekpunt hebt voor alle aspecten van je website. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan meer op de hosting pagina.

De tools die jouw online website mogelijk maken


Kom erachter of jouw website nog up-to-date is

Laat je website achter en plan gemakkelijk een persoonlijk, vrijblijvend consult in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom in contact!

Wil je meer weten over het inzetten van online marketing voor jouw bedrijf of heb je ergens anders een vraag over? Bel of mail mij gerust!


Veelgestelde vragen over websites

Hoe kan ik eventuele feedback doorgeven?

We staan altijd open voor feedback. Alleen zo komen we namelijk tot de “perfecte” website voor jouw bedrijf. Zodra de conceptversie van de website af is, krijg je als klant de eerste mogelijkheid om feedback te leveren. We vinden het belangrijk dat je hier goed de tijd voor neemt. Dit helpt ons namelijk met het zo efficient mogelijk verwerken van de feedback. Wanneer de eventuele aanpassingen verwerkt en gecheckt zijn, zullen we doorgaan met het ontwikkelen van de website. Vlak voor livegang van de website heb je nog eens de mogelijkheid om terugkoppeling te geven. Zo zijn we er zeker van dat de live website aan alle wensen zal voldoen. Mocht er tussen de feedbackmomenten door of na livegang nog iets te binnen schieten, dan kun je natuurlijk gerust contact opnemen.

Kan ik de website zelf aanpassen?

Ja, met WordPress kun je als klant gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren op je website. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten of het plaatsen van nieuwe foto’s. Wil je liever niet te veel knutselen aan je website? Dan helpen we je graag! We kennen je website goed en kunnen de meeste wijzigingen snel doorvoeren. Neem in dat geval gerust contact op.

Wat betekent responsive en waarom is het belangrijk?

Het begrip "responsive" verwijst naar de eigenschap van een website of webontwerp om zich aan te passen aan verschillende schermformaten en apparaten. Een responsive website is ontworpen en ontwikkeld op een manier waarop de lay-out, afbeeldingen, tekst en andere elementen zich automatisch aanpassen en optimaliseren voor de specifieke schermgrootte waarop deze wordt weergegeven. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat op een mobiele telefoon sommige menuknoppen niet werken of dat de tekst onleesbaar klein is.

Een responsive ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken om de website te bekijken. Het helpt ook bij zoekmachineoptimalisatie (SEO), omdat zoekmachines zoals Google de voorkeur geven aan responsive websites bij het rangschikken van zoekresultaten voor mobiele gebruikers.

Kunnen jullie mij leren hoe ik de website onderhoud?

Ja. We vinden het belangrijk dat je, indien gewenst, zelf je website kan aanpassen. Op het moment dat je website klaar is kunnen we een training inplannen, bij ons op kantoor of online. Tijdens deze training leer je hoe je in WordPress te werk kunt gaan en is er alle tijd om vragen te stellen en zelf te oefenen. Loop je daarna nog ergens tegenaan? Dan kan je altijd bij ons terecht voor support.