Home » Emerce100

Emerce100

Daar-om.nl bemachtigd voor het vierde jaar op rij een plek in de Emerce100

Dit jaar hebben we alweer ons 10-jarig bestaan gevierd met een groot feest en als kers op de taart zijn we óók dit jaar weer verkozen tot één van de beste e-business bedrijven. We hebben de afgelopen 10 jaren hard gewerkt aan waar daar-om.nl nu staat en we zijn super trots dat we al voor het vierde jaar op rij in de Emerce100 staan. Dit betekent dat wij in de categorie digital marketing bureaus middelgroot tot een van de beste marketing bureaus van Nederland behoren.
We vertellen je graag wat de Emerce100 precies is en hoe wij ervoor zorgen dat we de beste kwaliteit behouden voor onze klanten.


Wat is de Emerce100?

Dit jaar is alweer de 18e editie van de Emerce100 uitgebracht. De Emerce100 is een imago-onderzoek onder marketingbureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Oorspronkelijk ging het onderzoek, zoals de naam al zegt, over honderd bedrijven, maar inmiddels is het onderzoek uitgegroeid tot 559 bedrijven in 55 categorieën. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en er is gebruikgemaakt van andere relevante marktdata.

Ben je benieuwd naar de volledige lijst?


MKB bedrijven helpen groeien en innoveren

Daar-om.nl werd in 2013 opgericht met één doel: MKB bedrijven in staat stellen om te groeien en innoveren. Sinds die tijd zijn we gecertificeerd Google Premier Partner en hebben we al meer dan 1000 klanten geholpen. Onze plek op de Emerce100 lijst is een prachtige erkenning. Het beloont het harde werken van de afgelopen jaren, wat we met enorm veel passie en plezier hebben gedaan.


We blijven doorontwikkelen voor de beste kwaliteit voor onze klanten

Dat we in de Emerce100 staan is een enorme eer en een beloning voor ons harde werken. Maar we blijven ons doorontwikkelen om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Dit doen we door trainingen, coaching en zelfstudie te realiseren voor al onze specialisten. Een mooi voorbeeld van kwaliteitsbehoud is het behalen van de Lean Six Sigma Yellow Belt door veel medewerkers.

Wil jij ook aansluiting met de markt of online groeien?

Lees meer over ons of neem direct contact op!