Home » Diensten » Content creatie » Fotografie

Fotografie

Waarom fotografie jouw marketingstrategie compleet maakt!


Versterk jouw verhaal met fotografie

Als bedrijf moet je opvallen in een steeds competitievere markt. Hoe val jij op bij (potentiële) klanten?

Je kent vast de uitspraak “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”. Wat ons betreft klopt dit helemaal! Jouw verhaal kan nog zo sterk zijn, maar met de inzet van de juiste afbeeldingen komt het pas echt tot leven.

Goed beeldmateriaal is de basis van al je (online) content. Met mooie beelden versterk je het verhaal van jouw merk, wek je vertrouwen en spreek je jouw doelgroep aan op de manier die bij jou én bij je (potentiële) klanten past. Daarnaast zijn (potentiële) klanten vaak aan het scannen over een pagina op zoek naar de juiste informatie, hierbij is ondersteunend beeldmateriaal erg belangrijk.

Door fotografie in te zetten voor jouw bedrijf, zorg je voor herkenning, vertrouwen en professionaliteit bij jouw doelgroep. Doordat beelden spreken weten (potentiële) klanten direct wat je wilt uitstralen en voelen ze zich verbonden met jouw merk. Dat maakt fotografie waardevol in alle online marketing activiteiten!

Voordelen:

Professioneel

Laat in één klap zien waar je voor staat

Multifunctioneel inzetbaar

Benieuwd naar wat fotografie voor jouw bedrijf kan betekenen?


Waarom kiezen voor fotografie bij daar-om.nl?

Met een strak draaiboek, onze camera’s in de aanslag én oog voor detail gaan we voor je op pad. We helpen je met allerlei soorten beeldmateriaal:

  • Sfeerbeelden voor op je website;
  • Unieke personeelsfoto’s;
  • Campagnemateriaal;
  • Flitsend beeldmateriaal voor op je social media.

Wil jij fotografie inzetten op welke manier dan ook? Ons team van ervaren fotografen staat klaar om jouw glimlach vast te leggen.

Fotografie in combinatie met..

Fotografie speelt een belangrijke rol in het visualiseren en laten spreken van jouw verhaal, producten en diensten bij de doelgroep. Waar fotografie alleen het vastleggen van een stilstaand beeld is, gaat videografie verder in het vastleggen van een hele storytelling. Beide vertellen een verhaal op een andere manier. Hierdoor kunnen fotografie en videografie goed met elkaar gecombineerd worden, zodat ze elkaar nog meer versterken.

Veelgestelde vragen

Wat is fotografie?

Fotografie is het vastleggen en maken van foto’s in diverse vormen en situaties, waardoor elke foto weer een ander verhaal vertelt.

Waarom is fotografie belangrijk?

Het gebruiken van het juiste beeldmateriaal op jouw website en marketingkanalen zorgt ervoor dat jouw (potentiële) klanten in één oogopslag kunnen zien wat jouw bedrijf doet of verkoopt

Welke vormen van fotografie zijn er?

Tussen afbeeldingen zit zeker een verschil. Voor portretfoto’s heb je een andere insteek dan voor sfeerbeelden van jouw bedrijf. Hierdoor is het belangrijk om een goed draaiboek te maken, waarin we van tevoren goed bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Zo wordt duidelijk hoe elk beeld gemaakt moet worden en wat het moet uitstralen.

Wat is het verschil tussen fotografie en videografie?

Fotografie is het maken van afbeeldingen die een stilstaand beeld laten zien en videografie is het maken van bewegende beelden (meestal met geluid), waarin meerdere beelden voorbij komen.

Opvallen in een steeds competitievere markt?

Laat jouw merk en verhaal spreken met fotografie!

Bel of mail me gerust en dan leg ik je precies uit op welke manier we fotografie voor jouw bedrijf kunnen inzetten!