Home » Diensten » Zichtbaarheid » Display Advertenties

Display Advertenties

Vergroot je online zichtbaarheid door de inzet van Display Advertenties

Display-advertenties zijn visuele advertenties die op websites, apps of sociale mediaplatforms worden weergegeven in de vorm van afbeeldingen, banners, video’s of interactieve elementen. Daarnaast werken wij ook samen met specifieke uitgevers als DPG Media en Mediahuis Telegraaf, wat ons toegang geeft tot een nog specifieker en waardevoller publiek.


Display Advertenties bij daar-om.nl

“Display advertenties zijn irritant voor gebruikers”

Deze gedachtengang kunnen wij ons heel goed voorstellen en natuurlijk zijn er altijd mensen die deze mening hebben, maar display advertenties zijn ook enorm waardevol.

Hier zijn enkele redenen waarom adverteren met display-advertenties interessant kan zijn:

Visuele content

Display advertenties bieden de mogelijkheid om visueel aantrekkelijke content te tonen, waardoor ze effectief zijn voor merkherkenning en het trekken van de aandacht van de doelgroep.

Bereik

Display advertenties kunnen op verschillende websites en platforms worden weergegeven, waardoor adverteerders een breed publiek kunnen bereiken. Dit kan nuttig zijn voor het vergroten van de naamsbekendheid en het bereiken van potentiële klanten op diverse locaties.

Doelgericht adverteren

We kunnen display advertenties targeten op basis van verschillende criteria, zoals demografie, interesses, gedrag en locatie. Hierdoor kunnen we de advertenties richten op een specifieke doelgroep, wat de effectiviteit van de campagne vergroot.

Retargeting

Display advertenties kunnen worden gebruikt voor retargeting, waarbij advertenties worden getoond aan mensen die eerder interactie hebben gehad met de website van de adverteerder. Dit kan helpen bij het opnieuw betrekken van potentiële klanten en het stimuleren van conversies.

Diversiteit aan formaten

Display advertenties kunnen verschillende formaten aannemen, zoals banners, afbeeldingen, video’s, en zelfs interactieve elementen. Dit biedt ons de mogelijkheid om creatieve en aantrekkelijke campagnes te ontwikkelen.

Meting en analyse

Vervolgens kunnen we de prestaties meten en analyseren met behulp van verschillende statistieken, zoals klikken, vertoningen, conversies en meer. Deze gegevens helpen ons om de effectiviteit van de campagnes te evalueren en indien nodig aanpassingen door te voeren.

Wat mag je verwachten als je start met Display Advertenties bij daar-om.nl?

  • Je krijgt een proactieve en ervaren advertising consultant die de budgetten en kwaliteit van de plaatsingen nauwlettend in de gaten houdt;
  • We rapporteren maandelijks aan de hand van doelstellingen op basis van vertoningen, klikken of een soft conversie op de landingspagina.

Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan snel verder of neem contact op!

Ontdek welke tools wij gebruiken om jouw groei mogelijk te maken


Veelgestelde vragen over Display Advertenties

Hoe meten jullie het succes van een display marketing campagne?

Succes meten we door verschillende KPI’s (Key Performance Indicators), zoals klikfrequentie, conversieratio’s en zichtbare vertoningen. We gebruiken ook geavanceerde analysetools om de prestaties te monitoren en optimalisaties door te voeren waar nodig.

Hoe onderscheiden jullie je van andere online marketingbureaus?

Wat ons onderscheidt, is onze gepersonaliseerde aanpak en diepgaande kennis van onder andere het Google Display Netwerk. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde nationale mediaplatformen zoals DPG Media en Mediahuis. We combineren creativiteit met data-gedreven strategieën om unieke en effectieve campagnes te creëren.

Hoe werken Google Display advertenties?

Google Display-advertenties werken door visuele advertenties weer te geven op websites, apps en YouTube-video’s binnen het Google Display Netwerk. De advertenties worden weergegeven op basis van targetingcriteria, zoals demografie, interesses en website-inhoud. Je betaalt op basis van kosten per klik (CPC) en kosten per duizend vertoningen (CPM). Het Google Display Netwerk bereikt een breed publiek, waardoor adverteerders visuele content kunnen tonen om merkbekendheid te vergroten en potentiële klanten te bereiken.

Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan jullie display marketing diensten?

Onze prijzen variëren afhankelijk van de omvang en specificaties van de campagne. We bieden op maat gemaakte plannen die passen bij jouw budget en marketingdoelen. Graag bespreken we de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op.