Home » Diensten » Trainingen » Cursus Analytics

Cursus Analytics

Zelf aan de slag met Google Analytics?


Ontdek de mogelijkheden van Google Analytics

Wil jij of je team meer inzicht krijgen in Google Analytics, maar verdrinken jullie in alle websitegegevens? Word binnen een werkdag een Google Analytics 4-expert en leer hoe je waardevolle inzichten kunt krijgen uit je gegevens.

Google Analytics 4 (GA4) is een bekende analytics tool om jouw websitegegevens te verzamelen, meten en analyseren. Daarnaast biedt Google Analytics 4 diepgaande inzichten en analyses om online succes te stimuleren. Ontdek het gedrag van jouw gebruikers, analyseer campagne prestaties en optimaliseer jouw marketingstrategie. Leer GA4 te gebruiken als een pro met onze training en laat jouw data voor je werken! Voor jezelf of het gehele team.

In onze op maat gemaakte training ontdek je alle mogelijkheden van Google Analytics 4 en leer hoe je gegevens kunt verzamelen, meten, analyseren en interpreteren om datagedreven beslissingen te nemen en je bedrijfsdoelen te bereiken.

Voordelen:

Op locatie mogelijk

Groepstraining op maat

Geschikt voor iedereen

Gelijk enthousiast? Geef je op!


Hoe ziet een cursus Google Analytics er bij daar-om.nl uit?

Onze specialisten werken dagelijks met diverse analytics tools, waaronder Google Analytics 4. Hierdoor zijn zij in staat om elke facetten van Google Analytics 4 haarfijn uit te leggen op een manier die blijft hangen. Daarbij kijken we eerst naar jouw huidige kennisniveau en op basis daarvan stellen we een op maat gemaakte training op.

De cursus analytics bij daar-om.nl is voor iedereen toegankelijk, ook al heb je helemaal geen kennis of beleg je je online marketingactiviteiten ergens anders. Wij zijn er voor iedereen! Daarnaast geven we niet alleen de training bij ons op kantoor, maar komen we ook langs op jouw gewenste locatie.

Plan gemakkelijk een cursus Google Analytics in met één van onze specialisten en start vandaag nog met het vergaren van (meer) kennis over Google Analytics. Voor je het weet ben je een expert in het inzetten van data-gedreven inzichten binnen jouw organisatie.

Veelgestelde vragen

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een analyse platform vanuit Google. Na het toevoegen van een unieke Google Analytics code op je website verzamelt Google Analytics gegevens van jouw website en maakt rapporten, die inzicht bieden in jouw bedrijf. Met Google Analytics kan je bijvoorbeeld inzien waar jouw websitebezoekers vandaan komen, hoe ze op jouw website terecht zijn gekomen, welke conversies worden behaald en op welke pagina ze afhaken.

Is Google Analytics gratis?

Google Analytics is een gratis tool waarmee je uitgebreide statistieken kunt verzamelen en bekijken over de bezoekers op je website.

Wat kan je allemaal doen met Google Analytics?

Met Google Analytics kun je alle bezoeken naar, op en van je website meten en vorm je een duidelijk beeld over jouw websitebezoekers. Deze informatie kan je helpen om gerichte marketing op te zetten, om zo meer winst te behalen.

Waarom is het belangrijk om Google Analytics te leren?

Door rapporten van Google Analytics te begrijpen, kan je bijhouden hoe je website presteert en of je jouw doelstellingen hebt bereikt. Presteert jouw website niet naar wens? Dan kan je in Google Analytics rapporten analyseren en gericht verbeteringen doorvoeren. Niet uit de duim gezogen, maar op basis van data.

Meer weten over hoe je zelf Google Analytics kan gebruiken om jouw website en marketing te verbeteren?

Bel of mail me gerust en dan leg ik je precies uit hoe Google Analytics werkt en hoe je rapporten uit Google Analytics kan begrijpen.