Over daar-om.nl

Wij helpen het ambitieuze MKB om hun zichtbaarheid en vindbaarheid te professionaliseren en meer rendement te halen. Door ze te ontzorgen bij het effectief inzetten van hun mediabudget met onze hoogwaardig, full-service & toegankelijk online diensten.


Het meest toegankelijke online marketing bureau

Naast de passie voor online marketing, hebben wij dit allemaal gemeen. Wij zijn:

agsdix-fas fa-check

Toegankelijk

We zijn makkelijk te benaderen, zijn open en eerlijk. Zowel binnen ons team als naar jou toe als klant. Doordat we op meerdere manieren onze kennis delen (on- en offline) helpen we meer bedrijven met het groeien via online marketing. Zin om te sparren? Je bent altijd welkom bij ons op kantoor. In de informele maar professionele setting voelt iedereen zich thuis.

agsdix-fas fa-check

Dynamisch

De online marketing mogelijkheden ontwikkelen zich in een razend tempo. En niets is veranderlijker dan consumentengedrag en de behoeften van jouw klant. Wij zitten er bovenop, zodat we nergens kansen laten liggen, maar juist optimaal benutten. Denken in oplossingen is wat ons siert en wat we elke dag opnieuw doen.

agsdix-fas fa-check

Ambitieus

Groot denken, daar houden we van. We zijn nieuwsgierig naar jouw lange termijn doelen waar we met onze online marketing strategie op kunnen inhaken. Samen halen we die eindstreep en stellen we nieuwe doelen; want dat is wat werken voor het ambitieuze MKB inhoudt. Door ons te blijven ontwikkelen creëren we waarde voor het bedrijf, voor onszelf en voor jou.

agsdix-fas fa-check

Betrokken teamplayer

Als full service marketing bureau bieden wij alle diensten aan die je nodig hebt om jezelf online sterk te profileren. De kracht zit hem daarbij in de nauwe samenwerking tussen alle disciplines, met als resultaat optimale zichtbaarheid, vindbaarheid en een goede veelbezochte website. Alles voor de verbinding met jouw doelgroep.


Onze succesformule

Binnen daar-om.nl werken we met het PxWxC model. Dit is de succesformule die wij bij daar-om.nl gebruiken en bestaat uit de volgende factoren:

  • Propositie
  • Website
  • Campagnes

Meet the team!

Onze specialisten staan klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen op diverse vakgebieden. Van een nieuwe website tot het opzetten van jouw online marketing strategie. Elke specialist heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Kennismaken?

Sorry, No posts.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van het daar-om.nl team?

Naast het harde werken houden wij ook van gezelligheid, een goede sfeer en kennisdeling. Daarvoor zijn er meer dan voldoende ontwikkel- en trainingsmogelijkheden beschikbaar.


Kwaliteitsmanagement

Sinds 2020 zijn we bij daar-om.nl begonnen met het implementeren van kwaliteitsmanagement. Door de inzet van Lean Six Sigma zijn onze processen gestroomlijnd, wat heeft geleid tot verhoogde efficiëntie en productiviteit. Dit heeft bijgedragen aan een verbeterde klanttevredenheid, maar daar blijft het niet bij. Bij daar-om.nl streven we naar verdere optimalisatie en innovatie, waardoor we de komende tijd onze expertise in kwaliteitsmanagement verder vergroten. Meer weten over hoe wij kwaliteitsmanagement inzetten?


Wat zeggen klanten over daar-om.nl?

Bij daar-om.nl hebben we meer dan 1000 bedrijven succesvol geholpen met het vinden van en ondersteunen bij de juiste online marketingstrategie. Benieuwd wat onze klanten zeggen over ons? Ontdek onze uitgebreide klantcases.