Home » Diensten » Content creatie » Videografie

Videografie

Breng jouw product of dienst tot leven met videografie


Eén video zegt meer dan duizend foto’s

Gemiddeld worden we per dag blootgesteld aan duizenden berichten op social media, websites, e-mail, billboards etc. Helaas kan ons brein dit niet allemaal verwerken, waardoor het grootste gedeelte van deze berichten weer wordt vergeten. Zorgen dat (potentiële) klanten jou wel zien tussen deze duizenden berichten? Dat kan met videografie!

Als mens zijn wij visueel ingesteld. Een tekst kan nog zo goed zijn geschreven, maar beelden komen veel meer tot leven. Velen denken hierbij gelijk aan afbeeldingen, maar de inzet van videografie wordt steeds belangrijker.

In vergelijking met fotografie kunnen video’s makkelijker een verhaal overbrengen aan de (potentiële) klant. Uit onderzoek blijkt dat wij als mens gemiddeld 95% van de boodschap onthouden als deze in videovorm wordt getoond. Waarom? Doordat videografie gebruikmaakt van verschillende beelden, muziek en gesproken taal. Bij afbeeldingen is het soms lastig om veel informatie te vangen in één stilstaand beeld.

Met de inzet van videografie voor jouw (potentiële) klanten kan jij opvallen in deze veranderende tijd en straal je met jouw video’s vertrouwen, professionaliteit en herkenning uit. Ontdek hoe videografie jouw merk verder kan laten groeien.

Voordelen:

agsdix-fas fa-check

Opvallend

agsdix-fas fa-check

Professioneel

agsdix-fas fa-check

Multifunctioneel inzetbaar

Benieuwd naar hoe we videografie voor jouw bedrijf kunnen inzetten?


Waarom videografie bij daar-om.nl?

Videografie heeft vele mogelijkheden, waardoor video’s breed inzetbaar zijn. Enkele toepassingen van videografie voor jouw online marketing activiteiten:

  • Bedrijfsvideo’s over het ontstaan en visie van jouw bedrijf;
  • Instructievideo’s of productvideo’s van nieuwe producten;
  • Een aftermovie na een tof event;
  • Testimonials over diverse klantcases, waarbij klanten aan het woord zijn over hun ervaring met jouw bedrijf;
  • Of op maat gemaakte campagnebeelden, zodat je het optimale resultaat behaalt uit jouw campagnes.

Bij daar-om.nl bekijken we samen welke kansen op het gebied van videografie er zijn voor jouw bedrijf. Met een op maat gemaakt script, onze camera’s in de aanslag én oog voor detail gaan we voor je op pad. Na afloop editen we jouw video vakkundig tot een mooi geheel.

Enthousiast over videografie en wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Ons team van ervaren videografen staat klaar om jouw verhaal te vertellen.

Videografie in combinatie met..

Waar videografie focus legt op het vastleggen van storytelling in meerdere shots door beeld en geluid, vertelt fotografie het gehele verhaal in één stilstaand beeld. Beide vertellen een verhaal op een andere manier. Hierdoor kunnen fotografie en videografie goed met elkaar gecombineerd worden, zodat ze elkaar nog meer versterken.

Veelgestelde vragen

Wat is videografie?

Videografie is het vastleggen van bewegende beelden met behulp van hoogwaardige camera’s. Daarnaast omvat het ook de professionele bewerking en postproductie van deze beelden om ze optimaal in te zetten voor marketing werkzaamheden.

Waarom is videografie belangrijk?

Videografie is belangrijk, omdat we visueel zijn ingesteld. Door videografie in te zetten in jouw marketingactiviteiten trek je de aandacht van jouw (potentiële) klant naar je toe. Klanten willen graag informatie opdoen, zien hoe producten werken en worden overtuigd van jouw bedrijf. Videografie is de perfecte mogelijkheid om deze informatie te delen.

Wat is het verschil tussen fotografie en videografie?

Fotografie is het maken van afbeeldingen die een stilstaand beeld laten zien en videografie is het maken van bewegende beelden (meestal met geluid).

 

Jouw verhaal overbrengen op de doelgroep?

Laat het spreken door middel van videografie!

Bel of mail me gerust en dan leg ik je precies uit hoe we videografie het beste kunnen inzetten voor jouw bedrijf.