Partners & keurmerken

Samen bereiken wij meer! Daarvoor werkt daar-om.nl met meerdere partners samen. Onze missie is het MKB in staat stellen om te groeien en te innoveren. Dit is niet alleen onze missie, maar ook die van onze partners.

 

Neem contact op

Wij nemen binnen één werkdag contact op

niks

Samenwerking met branche organisaties

Met workshops, presentaties en pilots bereiken wij de leden van de branche organisaties. Daar-om.nl werkt samen met Bouwend Nederland en de Bovag. Door deze succesvolle samenwerkingen zijn wij in staat om meer MKB’ers te helpen groeien en innoveren.

niks

Samenwerking met Google

Wat onze samenwerking met Google bijzonder maakt, is dat Google een strategisch partner manager aan daar-om.nl heeft gekoppeld. Hij steunt ons op meerdere vlakken. Zo organiseren wij regelmatig evenementen op het hoofdkantoor van Google, bespreken wij maandelijks campagnes zodat de kwaliteit hoogwaardig blijft en testen wij innovatieve producten.

niks

Samenwerking met Mijnwebwinkel

Al vanaf het begin werkt daar-om.nl samen met Mijnwebwinkel. Inmiddels hebben wij meer dan 100 webshops geholpen om te starten met Google ads. Wij hebben samen met Mijnwebwinkel een nieuwe tool, Booster, ontwikkeld dat het makkelijk maakt om kosteloos een productfeed te maken. Handig, voor als je Google Shopping wilt inzetten.

niks

Samenwerking met MKB Noord

Daar-om.nl heeft in 2018 in samenwerking met MKB Noord meerdere succesvolle pilots gedaan om de leden van MKB Noord online zichtbaar te maken. In 2019 deelt daar-om.nl z’n kennis met de leden door middel van diverse workshops en lezingen. Ook adviseren wij de leden van MKB Noord graag persoonlijk.

niks

Samenwerking met Bigshopper

Voor onze webshop klanten hebben wij een samenwerking opgezet met Bigshopper. Via Bigshopper kan men aantrekkelijk adverteren op Google Shopping. Daarnaast profiteren onze klanten van het toenemende bereik op dit platform

niks

Samenwerking met AdCalls

AdCalls maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in het aantal telefonische contactmomenten naar aanleiding van campagnes. Dankzij de samenwerking met AdCalls, daar-om.nl is Gold Partner, zijn wij in staat om het rendement van onze inspanningen nog beter inzichtelijk te maken en kunnen we hierop anticiperen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij voordelig de diensten van AdCalls aanbieden.

niks

Dochterbedrijf Koncept M

Medio 2019 heeft daar-om.nl voor het eerst een bedrijfsovername gedaan. De doelstelling en diensten van Koncept M komen sterk overeen met die van daar-om.nl, maar voegen ook iets toe. Middels leadgeneratie helpt Koncept M bedrijven groeien. Dit doen ze voor onder meer koffieleveranciers en payroll bedrijven. Via een online aanvraag kunnen bedrijven offertes vergelijken en kiezen voor de beste leverancier.

niks

Dochterbedrijf Het Neefje van

Het Neefje van is hét online marketing uitzendbureau voor het MKB van Noord-Nederland. Wij helpen het ambitieuze MKB van de Noordelijke provincies versneld te integreren in een online omgeving. Binnen ons bedrijf werken wij met talentvolle studenten die staan te popelen om praktijkervaring op te doen. Onder begeleiding van professionals helpen zij het MKB van Noord-Nederland met groeien en het vergroten van hun online zicht- en vindbaarheid.

Wil jij ook partner van daar-om.nl worden?

Samen bereik je meer! Daarvoor is daar-om.nl continu op zoek om nieuwe samenwerkingen om te zetten om MKB’ers te helpen groeien en innoveren.

Keurmerken

AdCalls Gold Partner
Daar-om.nl Google Premier Partner 2023
Bigshopper Certified Partner
Partner Badges 2022 Partner
Leadinfo Partner
Channable Bronze Partner 2021
Qooqie Partnerlogo CT Light
WiQhit partner voor website personalisatie