Partners & keurmerken

Partners & keurmerken

Samen bereiken wij meer! Daarvoor werkt daar-om.nl met meerdere partners samen. Onze missie is het MKB in staat stellen om te groeien en te innoveren. Dit is niet alleen onze missie, maar ook die van onze partners.

Neem contact op

Wij nemen binnen één werkdag contact op

niks

Samenwerking met branche organisaties

Met workshops, presentaties en pilots bereiken wij de leden van de branche organisaties. Daar-om.nl werkt samen met Bouwend Nederland en de Bovag. Door deze succesvolle samenwerkingen zijn wij in staat om meer MKB’ers te helpen groeien en innoveren.

niks

Samenwerking met Google

Wat onze samenwerking met Google bijzonder maakt, is dat Google een strategisch partner manager aan daar-om.nl heeft gekoppeld. Hij steunt ons op meerdere vlakken. Zo organiseren wij regelmatig evenementen op het hoofdkantoor van Google, bespreken wij maandelijks campagnes zodat de kwaliteit hoogwaardig blijft en testen wij innovatieve producten.

niks

Samenwerking met Mijnwebwinkel

Al vanaf het begin werkt daar-om.nl samen met Mijnwebwinkel. Inmiddels hebben wij meer dan 100 webshops geholpen om te starten met Google ads. Wij hebben samen met Mijnwebwinkel een nieuwe tool, Booster, ontwikkeld dat het makkelijk maakt om kosteloos een productfeed te maken. Handig, voor als je Google Shopping wilt inzetten.

niks

Samenwerking met MKB Noord

Daar-om.nl heeft in 2018 in samenwerking met MKB Noord meerdere succesvolle pilots gedaan om de leden van MKB Noord online zichtbaar te maken. In 2019 deelt daar-om.nl z’n kennis met de leden door middel van diverse workshops en lezingen. Ook adviseren wij de leden van MKB Noord graag persoonlijk.

niks

Samenwerking met Bigshopper

Voor onze webshop klanten hebben wij een samenwerking opgezet met Bigshopper. Via Bigshopper kan men aantrekkelijk adverteren op Google Shopping. Daarnaast profiteren onze klanten van het toenemende bereik op dit platform

niks

Samenwerking met AdCalls

AdCalls maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in het aantal telefonische contactmomenten naar aanleiding van campagnes. Dankzij de samenwerking met AdCalls zijn wij in staat om het rendement van onze inspanningen nog beter inzichtelijk te maken en kunnen we hierop anticiperen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij voordelig de diensten van AdCalls aanbieden.

Wil jij ook partner van daar-om.nl worden?

Samen bereik je meer! Daarvoor is daar-om.nl continu op zoek om nieuwe samenwerkingen om te zetten om MKB’ers te helpen groeien en innoveren.

Keurmerken

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van daar-om.nl, blijf je maandelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends, features en daar-om.nl