Google Premier Partner 2023

Google_premier_partner_2023

Onze missie is het MKB in staat stellen om te groeien en te innoveren. Dit is niet alleen onze missie, maar ook die van onze partner Google. Wij zijn enorm trots op dit partnerschap en de voordelen die het ons biedt. Niet alleen wij, maar ook onze klanten hebben veel baat bij deze samenwerking. Weten wat dit voor jou betekent? Lees verder of neem contact op.

 

Neem contact op

Wij nemen binnen één werkdag contact op

niks

Een partnerschap dat je moet verdienen!

Google Premier Partner word je niet zomaar, dat moet je verdienen. Ons partnerschap hebben we verdiend door hoogwaardige kwaliteit te leveren, veel ervaring te hebben en medewerkers te certificeren. Daarbovenop sluiten onze ambities en doelstelling aan bij die van Google, waardoor we Google Premier Partner zijn geworden.

niks

Strategische samenwerking met Google

Wat onze samenwerking met Google bijzonder maakt, is dat Google een strategisch partner manager aan daar-om.nl heeft gekoppeld. Deze manager ondersteunt ons, met zijn team, op verschillende vlakken om de doelstellingen van ons en onze klanten te realiseren. Denk hierbij aan events, kennissessies en marketingondersteuning.

niks

Training en kennisdeling

Onze mensen zijn gecertificeerd, maar krijgen daarnaast regelmatig aanvullende training vanuit Google. Deze trainingen kunnen op maat gemaakt worden of nou juist toegespitst worden op nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor zijn onze mensen altijd up-to-date en profiteren onze klanten van de kennis van onze specialisten.

niks

Nieuwe mogelijkheden testen

Google ontwikkelt voortdurend door. Er komen met enige regelmatig updates en nieuwe mogelijkheden binnen Google Ads. Dankzij ons Google Premier partnerschap krijgen onze klanten toegang tot nieuwe mogelijkheden, die voor andere nog niet mogelijk zijn. Deze mogelijkheden zijn er altijd op gericht om meer rendement te halen uit Google Ads. Wie wil dat nou niet?

niks

Events en kennissessies

Regelmatig organiseren we kennissessies bij Google in Amsterdam. Onze klanten kunnen hierbij kosteloos aanwezig zijn. Daarnaast brengen wij Google regelmatig naar het noorden van het land, om op verschillende plekken inspirerende presentaties te geven of gezamenlijk onze kennis te delen aan ondernemers.

Profiteer jij ook van ons partnerschap?

Wil jij ook profiteren van onze goed opgeleide specialisten, nieuwe mogelijkheden binnen Google Ads en simpelweg meer rendement uit jouw campagnes? Word dan klant bij daar-om.nl. Onze specialisten geven je graag persoonlijk advies.

Keurmerken