Gecertificeerd Google Premier Partner, Emerce100 en meer!

Gecertificeerd Google Premier Partner, Emerce100 en meer!

Al meer dan 10 jaar lang zetten wij ons op verschillende manieren in om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten. We zijn daarom ook super trots dat wij onszelf Google Premier Partner mogen noemen én dat wij meerdere jaren in de Emerce100 hebben mogen staan. Dit betekent namelijk dat wij ons nog beter kunnen ontwikkelen en hierdoor meer klanten tevreden kunnen maken. We vertellen je graag hoe we dit doen en wat deze prestaties inhouden!

Wat is Google Premier Partner?

We kennen Google allemaal als dé grootste zoekmachine op het internet, maar Google is veel meer dan dat. Google biedt verschillende diensten aan, die wereldwijd gebruikt worden. Hierbij kan je denken aan Gmail en Google Drive, maar Google beschikt ook over diensten waarmee je inzichten krijgt in je marketing campagnes en online aanwezigheid, zoals Google Analytics en Google Search Console. De partner-status van Google vertelt in hoeverre een bedrijf over de Google-vaardigheden beschikt. Wanneer je in de top 3% best presterende bedrijven staat, krijg je de Premier Partner-status. Met deze status heb je toegang tot producttrainingen, certificeringen en evenementen.

De Emerce100

Naast dat wij gecertificeerd Google Premier Partner mogen zijn, hebben wij al meerdere malen een plek in de Emerce100 mogen bemachtigen. De Emerce100 is een imago-onderzoek onder marketingbureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Oorspronkelijk ging het onderzoek, zoals de naam al zegt, over honderd bedrijven, maar inmiddels is het onderzoek uitgegroeid tot 559 bedrijven in 55 categorieën. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en er wordt gebruikgemaakt van andere relevante marktdata.

Organisaties helpen groeien en innoveren

Daar-om.nl werd in 2013 opgericht met één doel: organisaties helpen groeien en innoveren. Samen met onze partners doen we er alles aan om dit te bereiken. Met onze certificatie als Google Premier Partner en onze plekken in de Emerce100 hebben wij al meer dan 1000 klanten geholpen, maar we hebben nóg meer partners met wie we onze doelen met ons realiseren.

  • Meta, waarmee we toegang hebben tot de Meta community en mogen leren van technische experts;
  • Channable, om ons te blijven ontwikkelen op het gebied van E-commerce;
  • Big Shopper, voor extra verkeer vanuit dit online vergelijkers platform en om onze klanten korting te kunnen geven op klikkosten op Google Shopping;
  • TAGGRS, waar we onze server-side tagging nauwkeurig en privacyvriendelijk mee houden.

We blijven doorontwikkelen voor de beste kwaliteit voor onze klanten

Dat we deze prestaties hebben mogen halen, is een enorme eer en iets waar we écht trots op zijn. Ondanks deze beloning voor ons harde werken, zullen we ons altijd blijven doorontwikkelen. Dit doen we door trainingen, coaching en zelfstudie te realiseren voor al onze specialisten. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we altijd de beste kwaliteit leveren met de trainingen van de Lean Six Yellow Belt. Op deze manier zijn we altijd in staat om de beste kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Meer weten over online marketing?

Wil je weten hoe je meer omzet via je website krijgt? Weet je echter niet welke kansen er allemaal voor je liggen? Download dan volledig gratis en vrijblijvend ons artikel, inclusief checklist “De sleutel tot online succes”.

i

Onderwerp:

Partner
j

Geschreven door:

Daar-om.nl

Geplaatst op:

20 juni 2024