Website

Je hebt een geweldige propositie en zet veel zuurverdiende euro’s in voor advertising. Toch blijven conversies via jouw website nog te vaak uit. Komt dit je bekend voor?

Een goede website hebben is belangrijk! Met goed bedoelen we technisch in orde, goed vindbaar, gebruiksvriendelijk en actiegericht. En bovendien meetbaar. Wanneer deze zaken niet op orde zijn op jouw website, zul je dit merken aan je conversieratio. Oftewel, je omzet.

Wij helpen ondernemers door middel van:

Nieuwe website

Als online marketeers is onze ervaring dat websites niet actiegericht zijn en niet meteen de juiste informatie bieden. Bedrijven die online succesvol maken van hun kijkers kopers.

Tag Management & Google Analytics

Het voordeel van online marketing is dat de resultaten meetbaar zijn. Indien je met een campagne een goede ROI behaalt zou je er voor kunnen kiezen om meer in te zetten op deze campagne dan in de campagne met een minder goede ROI. 

Conversie optimalisatie

Heb je al eens nagedacht wat het verhogen van uw conversiepercentage met slechts enkele percentages met je omzet doet? Het is niet ongebruikelijk dat 99% van jouw website bezoekers de website verlaten

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest