Creatieve content

Creatieve content

Ben jij op zoek naar nieuwe collega’s en wil je een sterke wervingscampagne opzetten om de ideale medewerkers te vinden? Of is het tijd voor een nieuwe huisstijl? Wij helpen je met het creëren van creatieve content om jouw doelstellingen te halen.

Lees meer over fotografie en video

Creatieve concepten en complete campagnes: dát is dubbel-dwars


Voor het ontwikkelen van concepten en het uitwerken tot complete campagnes zetten we onze dochteronderneming dubbel-dwars in. Samen met dit creatieve team verzorgen we het gehele plaatje: van het opstellen van een creatief concept tot de praktische uitvoering van online advertenties en campagnes. Allereerst gaan we het gesprek met je aan om jouw vraagstuk te verkennen. We kijken naar je merk, je doelgroep en ontwikkelingen in je branche. Dit zetten we vervolgens om in een creatief plan, wat de rode draad gaat zijn in de campagnes. Vanuit het plan gaan we aan de slag met het maken van de juiste content: van foto’s en video’s tot animaties en grafische vormgeving.

Neem contact op

Creatieve content bij daar-om.nl

Creatieve
concepten

Professionele
bedrijfsfotografie

Opvallende
campagnebeelden

Wat doen we met creatieve content

Naar aanleiding van de plannen die we samen opgesteld hebben, gaan we aan de slag met het creëren van de juiste content. Hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat alle visuals lekker op elkaar aansluiten. We zetten ons in voor verschillende soorten campagnes. Ben je op zoek naar nieuwe collega’s? Dan gaan we aan de slag om een wervingscampagne op te stellen. Ook voor een knallende merkprofileringscampagne, een activatiecampagne en content voor andere campagnes kun je bij ons terecht.

Fotografie

Met professionele foto’s zorgen we ervoor dat jouw producten, je collega’s en jouw bedrijf opvallen.

Video’s

Met een video kun je in korte tijd heel veel laten zien. Wie ben je, waar sta je voor, hoe los jij de problemen van je doelgroep op? Afhankelijk van jouw vraag ontwikkelen we video’s voor social ads, bedrijfsvideo’s, video’s over jouw producten of iets anders.

Animaties

Animaties zijn een veelzijdige manier om jouw boodschap te ondersteunen. Met animaties kun je moeilijke onderwerpen op een visueel aantrekkelijke manier duidelijk uitleggen, door informatie en beeld samen te voegen – natuurlijk altijd in jouw huisstijl.Grafische vormgeving

Online en offline advertenties, banners op je eigen of op andere websites en andere visuele uitingen: grafische vormgeving helpt om je boodschap op jóuw manier uit te dragen.

Voordelen van het inzetten van creatieve content

1. Denk na over jezelf en leer jezelf beter kennen

Stap één in onze creatieve proces is een sparringsessie met jou en je team. Tijdens deze sessie gaan we samen nadenken over je bedrijf en waarom je doet wat je doet. Door eens afstand te nemen van je dagelijkse bezigheden en na te denken over het ‘hoe en waarom’, komen we tot het fundament van je bedrijf en leer je jezelf beter kennen.

 

2. Krijg meer binding met je doelgroep

Voordat we aan de slag gaan met het maken van content, denken we goed na over voor wie we dat doen. We verdiepen ons in jouw doelgroep, zodat we content maken waar jouw klanten zich door aangesproken voelen. Op deze manier krijgen ze een beter beeld van je én krijg je meer binding met je klanten.

 

3. Consistentie zorgt voor meer herkenbaarheid

Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl zorgen we ervoor dat al je uitingen bijgewerkt worden. Deze stijl zetten we vervolgens ook in voor al je aankomende campagnes. Introduceer je een nieuw product, doe je een campagne rondom de zomervakantie of organiseer je iets leuks tijdens de feestdagen? We zorgen ervoor dat jouw boodschap consistent in jóu over allerlei platformen ingezet wordt. Dit zorgt voor een betere herkenbaarheid.

Waarom creatieve content bij daar-om.nl?


Samen met dubbel-dwars zijn we jouw one-stop-shop voor campagnes die écht werken. De creatievelingen van dubbel-dwars ontwikkelen een concept met een stijl die bij jou en je doelgroep past. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met het tot in de puntjes verzorgen van de uitwerking. Zo vullen we elkaar perfect aan en zorgen we er samen voor dat jouw campagnes converteren.


Vraag een offerte aan

Marleen Ophof
Marleen Ophof
Content specialist
Daphne Drent
Daphne Drent
Online Media Adviseur
Lisette Bel
Lisette Bel
Online Media Adviseur
Wolter van der Weide
Wolter van der Weide
Online Media Adviseur

Onze fotografie en video professionals

Voor fotografie en video’s zetten we onze collega’s van onze dochteronderneming dubbel-dwars in. Met een marketing mindset richten ze zich volledig op het ontwikkelen en uitwerken van creatieve concepten en prachtige beelden. In het netwerk van dubbel-dwars vind je allerlei creatieve geesten; van conceptdenkers tot professionele fotografen.

Tips van daar-om.nl

Navigeer
door het team!

Marleen Ophof

Video op een laagdrempelige manier inzetten? Met de camera van je mobiele telefoon kom je al een heel eind. Zorg ervoor dat je genoeg lichtinval hebt.

 • Social specialist
 • marleen@daar-om.nl
 • 0505290555

Wolter van der Weide

Ben jij online beperkt zichtbaar? Zet social media in om bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen.

 • Online media adviseur / eigenaar
 • wolter@daar-om.nl
 • 0505290555

Marleen Ophof

Video op een laagdrempelige manier inzetten? Met de camera van je mobiele telefoon kom je al een heel eind. Zorg ervoor dat je genoeg lichtinval hebt.

 • Social specialist
 • marleen@daar-om.nl
 • 0505290555

Wolter van der Weide

Ben jij online beperkt zichtbaar? Zet social media in om bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen.

 • Online media adviseur / eigenaar
 • wolter@daar-om.nl
 • 0505290555
Het daar-om.nl team

Naast het harde werken, houden wij ook van gezelligheid. Wij gaan er meerdere keren per jaar op uit met z’n allen. Erg gezellig en zorgt ervoor dat wij een hecht team hebben.

Bekijk ons team

Fotografie / video in combinatie met ..

Mooie beelden mogen gezien worden! Daarvoor zijn social media kanalen de plek om deze te delen.