Meer omzet via je website

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Je hebt een mooi bedrijf, met goede diensten en/of producten, maar je verkopen gaan nog niet helemaal naar wens. Zou je graag meer verkopen zien? daar[om] gaat je helpen! Er zijn vele mogelijkheden in online marketing die jouw webshop kan helpen om je omzet te verhogen. Wij helpen je graag om de juiste mogelijkheid uit te zoeken.

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren met je website kunnen we doen via Google Adwords, Display Advertising en Facebook. Tevens is het belangrijk dat je organisch, tussen de gratis zoekresultaten, goed vindbaar bent. Door middel van het formuleren van duidelijke doelstellingen kunnen we een plan uitwerken om je doelgroep(en) binnen je regio te bereiken.

Inzicht in het resultaat
Het is van belang om de resultaten via Google Analytics inzichtelijk te maken. We kunnen je Google Analytics account volledig inrichten of je account checken. Door dit optimaal in te stellen krijgen we inzicht in allerlei relevante gegevens van je website. Door de juiste doelen in te stellen kunnen we je meer inzicht geven in het aantal verkopen via je website en hoe we hier het beste op in kunnen spelen.

Resultaten optimaliseren

Welke advertentiekanalen leveren je nou werkelijk leads op en welke online media zijn juist niet rendabel? De informatie vanuit jouw campagnes moeten geanalyseerd worden om jouw rendement te optimaliseren. Aan de hand van onze analyses kan je budget efficiënter en resultaatgerichter ingezet worden. Zo bespaar je kosten en kunnen we meer omzet genereren via je website.
Geen enkele webshop is hetzelfde. Vanuit dat oogpunt benaderen wij ook elke webshop op unieke wijze.
Wat voor de ene webshop goed werkt, wil niet per sé voor jouw webshop positief uitpakken. Aan de hand van je webwinkel, producten, wensen en marketingactiviteiten maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak.

Neem contact op voor een advies op maat. Bel 050 529 0555 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…