Social media

In de wereld van social media lijken de mogelijkheden eindeloos te zijn. Er zijn tientallen verschillende kanalen die je als organisatie in kunt zetten en enorm veel soorten content om te posten, maar waar begin je? Welk kanaal is geschikt? Daar helpen we je graag bij!

Facebook

Facebook is nog altijd het grootste social media platform ter wereld. Facebook is vooral geschikt om een community te bouwen, een grote groep mensen te bereiken en om mensen bewust te maken van jouw organisatie, dienst of product.

Instagram

Instagram is het medium waarop je jouw organisatie visueel in beeld kunt brengen. Vooral onder jongeren is dit een populair kanaal. Instagram is een kanaal waar je als organisatie goed producten kunt laten zien. Daarnaast kun je de visuele vertaling van een bedrijf hier kwijt. Een gezicht achter een bedrijf? Producten aanprijzen? Sfeer creƫren? Het kan allemaal op Instagram!

YouTube

Veelal wordt YouTube gebruikt als tweede zoekmachine naast Google, wat het een geschikte plek maakt om vragen te beantwoorden en te laten zien hoe dingen werken.

Pinterest

Naast Instagram is Pinterest een kanaal waarop je je als organisatie visueel kunt uiten. Je bereikt er vooral vrouwen tussen de 20 en 39 jaar. Net als YouTube wordt Pinterest vaak gebruikt als zoekmachine voor inspiratie, tips & trics of interessante artikelen.

LinkedIn

LinkedIn is en blijft een geschikt medium voor zakelijke doeleinden. LinkedIn is een sterk kanaal om vacatures te delen, mensen op de hoogte te brengen van zakelijke successen of om het management van organisaties te bereiken. Opvallend? Je ziet er steeds meer zakelijke vlogs voorbij komen waardoor een organisatie een gezicht krijgt.

Twitter

Twitter is nog steeds een van de meest up-to-date online kanalen wanneer het gaat om breaking news. Nieuws wordt hier in een razend tempo verspreid en wordt vaak op het moment zelf geplaatst, wat het actuele karakter onderstreept.

Kopje koffie doen?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar-om.nl voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050 205 7632. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Ben jij er al over uit welk social media kanaal geschikt is voor jou organisatie? Wanneer je dit lastig vindt en wel een helpende hand kunt gebruiken met het opzetten van kanalen, creeren van content en het maken van advertenties, neem dan contact op met de content strategen van daar-om.nl.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest