Vacature SEO Specialist

Optimaliseer jij websites voor de zoekmachine en ben je bekend met alle ‘SEO-trucjes’? Dan kan je beter niet verder lezen. Geloof jij erin dat je je website en content primair voor de gebruiker moet optimaliseren en ben je op zoek naar een uitdagende omgeving waarin jij jouw kennis verder kan doorontwikkelen? Lees dan verder!

Daar-om.nl is op zoek naar een SEO specialist om ons Shared Marketeer team te versterken. In dit multidisciplinaire team ben jij verantwoordelijk voor de opzet en uitvoer van SEO strategie van onze klanten. Daarnaast ben je voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en jouw kennis intern over te dragen.

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf met een open cultuur. Wij geloven in het delegeren van verantwoordelijkheden in plaats van het delegeren van taken. Onze open cultuur vertaalt zich naar veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden. Spreekt je dit aan, reageer dan snel via info@daar-om.nl of lees verder voor een uitgebreid functieprofiel.

Taakomschrijving

Als SEO specialist ben je eindverantwoordelijk voor onze SEO diensten en producten. Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen en je vertaalt dit naar aanpassingen in de adviezen naar onze klanten en intern naar andere consultants. Daarnaast ben je voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren en zo efficiënt mogelijk te maken. Hierbij staat bij jou altijd het resultaat voor de klant centraal staat. Je wordt medeverantwoordelijk voor het laten groeien van de omzet van en bij onze klanten.

Functie eisen

  • Minimaal een jaar, bij voorkeur twee jaar, aantoonbare ervaring met SEO;
  • Algemene kennis van Google Analytics en Google Adwords is een pré;
  • HBO Werk- en denkniveau;
  • Minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Communicatief, commercieel en klantgericht;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Sterke focus op resultaat;
  • Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Bedrijfsprofiel

Daar-om.nl is een dynamisch bedrijf dat in 2013 is opgericht. Wij helpen nationale en internationale bedrijven met de volgende stap in online marketing. Onze producten en diensten zijn laagdrempelig en bieden veel potentie tot doorgroeien. Dankzij onze jarenlange ervaring in online marketing vind je bij ons veel kennis. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing activiteiten middels onder meer strategie, analyse, advies, teksten en online advertising. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor onze klanten.

Wij bieden

Daar-om.nl biedt jou een afwisselende en uitdagende baan in een informele omgeving. We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes gewaardeerd wordt. We bieden een passend salaris, leuke extra’s en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden. Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie versturen naar stijn@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen Stijn Neijenhuis via het nummer 050 205 7632.

” Werken bij daar-om.nl is afwisselend. Je beheert een klantenpakket met allerlei soorten klanten en leert zo online marketing per situatie op de juiste manier in te zetten. Daarnaast werk je met een leuk, jong team wat zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en daarbuiten. “

Lisanne

Consultant

“ Werken bij daar-om.nl is werken met een gezellig team aan de leukste klanten om online succes te behalen!.”

Lars

CRO Consultant

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest