Daar-om.nl zet hun Google Premier Partner- status in voor kennisontwikkeling

We mochten ‘m wederom in de wacht slepen; daar-om.nl hoort bij de beste 3% Google advertising bureaus’ in Nederland met de status van Google Premier Partner. Dit biedt voor onze klanten veel voordelen, maar biedt ook mogelijkheden in de ontwikkelingstrajecten waar we druk mee bezig zijn. Al met al een prestatie waar we trots op zijn. Hoe we deze status inzetten én onze klanten hiervan profiteren? Lees snel verder!

Google Premier Partner 2023

Deze maand staat voor Google in het teken om de best presterende digitale marketing partners over de hele wereld te voorzien van een Partner-status. Daar-om.nl is al jaren Google Premier Partner, maar elk jaar wordt de status geherdefinieerd. Dat we wederom de gewenste kwaliteit hebben geleverd en we hierbij de erkenning krijgen, voelt dan ook als een eer. Dit brengt uiteraard ook nieuwe voordelen met zich mee die bijdragen aan de groei en het succes van onze klanten.

Jouw voordelen als klant van daar-om.nl

Met deze status hebben wij het voordeel om direct in contact te staan met Google. Verder ontvangen wij exclusieve trainingen en inzichten. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten op de best mogelijke manier te helpen en maximaal rendement te halen uit de Google Ads campagnes. Als klant van daar-om.nl profiteer jij dus ook van onze Premier Partner status! Een greep uit de voordelen:

  • Als eerste op de hoogte van trends
    Hoe wij weten wat er gaande is in de wereld van Google Ads? Dankzij onder Google Premier Partner-status. Hierdoor krijgen we directe inzichten van Google, zodat we kunnen inspelen op veranderend consumentengedrag en branchetrends. Deze learnings passen onze specialisten direct toe in jouw campagnes.
  • Één op één account support
    Premier Partners krijgen hulp bij eventuele accountproblemen, waardoor problemen snel zijn opgelost. Daarnaast krijgen we door ons directe contact ondersteuning in strategieën, die aansluiten bij de ontwikkelingen binnen Google.
  • Een stap voor op jouw concurrent met de nieuwste functies
    Wij hebben eerder toegang tot nieuwe functies en worden voorzien van rechtstreekse trainingen. Waar concurrenten nog via de gebaande paden adverteren, profiteren onze klanten direct van nieuwe functies.

Google Premier Partner omzetten in ontwikkeling

Ontwikkelingen stimuleren is al jaren één van de belangrijkste speerpunten van daar-om.nl. Dit doen wij onder andere door samenwerkingen met de Hanzehogeschool, maar ook met ons eigen ontwikkelingsprogramma. Dit wordt onder andere ingezet bij het opleiden van onze jonge studenten die bij Het Neefje van werkzaam zijn. Dit online marketing bureau dat operationeel door studenten wordt uitgevoerd, wordt ondersteund door senior marketeers van daar-om.nl. Met het behalen van de Google Premier Partner zetten we de voordelen door naar onze collega’s van Het Neefje van.

Onze eigen ontwikkelingen

Niet alleen het ontwikkelingsprogramma wat we inzetten bij het opleiden van onze studenten is een belangrijk speerpunt, maar ook de ontwikkeling van onszelf. Afgelopen jaar stond bij ons in het teken van processen bouwen en kwaliteitsverbeteringen. Dit zodat we met onze klanten steeds een stap verder zetten. Onze Lean Six Sigma trainingen dragen hieraan bij, maar ook de continue focus op kwaliteit. Met de status Google Premier Partner 2023 hebben we een mijlpaal behaald die hier aan bijdraagt.

“Google Premier Partner is natuurlijk een status die je uitgereikt krijgt, maar het gaat er uiteindelijk om wat we er mee doen. Onze Google Ads specialisten zijn getraind in het creëren van stijgende lijnen zodat de lat telkens hoger wordt gelegd, samen met onze klanten. Daarnaast maakt het me trots om te zien dat we een gemotiveerde groep studenten klaar hebben staan die in hun voetsporen willen treden. Dat ons team zich bij de top van Nederland heeft gepositioneerd, maakt ons extra trots”

– Rémon van der Velde, operationeel directeur, daar-om.nl

Wil je zorgen dat jouw bedrijf optimaal vindbaar wordt of wil je weten of Google Ads bij jouw online marketing strategie aansluit? Neem contact op of lees meer over Google Ads!

 

 

Meer weten over online marketing?

Wil je weten hoe je meer omzet via je website krijgt? Weet je echter niet welke kansen er allemaal voor je liggen? Download dan volledig gratis en vrijblijvend ons artikel, inclusief checklist “De sleutel tot online succes”.

i

Onderwerp:

Online marketing
j

Geschreven door:

Daar-om.nl

Geplaatst op:

24 februari 2023