SEA

Search Engine Advertising: SEA

Search Engine Advertising - of SEA - is het adverteren in zoekmachines, waarbij Google de grootste is. Door in zoekmachines te adverteren, zorgen we ervoor dat jouw producten of diensten direct bovenaan de zoekresultaten komen te staan.

Lees meer over SEA

Adverteren in Google Ads


Ken je het gezegde dat de tweede pagina van Google de beste plek is om je geheim te bewaren? Dit is dus zeker niet de plek om jouw producten of diensten te promoten: het is écht van belang om op de eerste pagina in de zoekresultaten te komen. Door Google Ads goed voor jou in te zetten, zorgen wij ervoor dat jouw producten op de meest optimale plek in de zoekresultaten komen te staan en dat jij dus direct zichtbaar bent voor jouw (potentiële) klanten.

Ben je al aan het adverteren via Google Ads of Bing Ads? We kijken graag eens met je mee; vraag een gratis Google Ads Scan aan!

Google Ads Scan

SEA bij daar-om.nl

Resultaatgerichte
campagnes

Inzichtelijke rapportages

Uitgedachte
groeistrategie

Wat doen we met SEA?

Google Ads is meer dan bovenaan staan in op Google. Binnen het Google Ads netwerk zijn er veel verschillende mogelijkheden om jouw producten en diensten te promoten. Onze specialisten zetten hun kennis en ervaring met onder andere Google Ads, maar ook Bing Ads, graag voor je in. Samen maken we een gedegen strategie, zorgen we voor advertenties die écht werken en zul je al snel concrete resultaten zien.

Search campagnes

Door in het zoeknetwerk van Google te adverteren bereik je de doelgroep die de intentie heeft om te kopen door in te spelen op zoekwoorden. Lees meer over search campagnes.

Google Shopping campagnes

Doelgericht adverteren met (een deel van) jouw producten? Dat kan met Google Shopping! Lees meer over Google Shopping campagnes.

Google Display campagnes

Via display advertising bereiken we jouw doelgroep met aantrekkelijke banners op precies de juiste websites. Lees meer over display campagnes.

Voordelen van SEA


1. Geschikt voor B2B, B2C én e-commerce

Bovenaan in Google aanwezig zijn is voor ieder bedrijf een absolute must. SEA is daardoor interessant voor bedrijven die actief zijn in de B2B- of de B2C-markt, met of zonder webshop.

 

2. Direct zichtbaar resultaat

Nieuwe advertenties staan meestal binnen 24 uur live en je zult merken dat ze direct resultaat hebben!

 

3. Duidelijk en goed meetbaar

Het is erg lastig om te meten hoeveel mensen een advertentie in een tijdschrift of een billboard langs de snelweg zien. Bij SEA is dit anders: dit kunnen we heel precies meten. Met tools zoals Google Analytics kunnen we precies zien wie wanneer op welke advertentie geklikt heeft en wie wat besteld heeft. Zo kunnen we heel concreet zien welke advertenties wel werken en wat minder goed werkt. Hier sturen we continu bij en we optimaliseren de advertenties constant.

 

Waarom SEA bij daar-om.nl?

Wij behoren tot de 3% Google Premier Partners van Nederland. Dit word je niet zomaar en daarom zijn we érg trots op deze erkenning van Google! Ons partnerschap hebben we verdiend door hoogwaardige kwaliteit te leveren, veel ervaring te hebben en medewerkers te certificeren. Je bent dus gegarandeerd van de hoogste kwaliteit campagnebeheer en maximaal rendement.

Onze specialisten hebben al ruim 1.000 bedrijven geholpen met online marketing. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan
René de Boer
René de Boer
Product Owner SEA
Daphne Drent
Daphne Drent
Online Media Adviseur
Lisette Bel
Lisette Bel
Online Media Adviseur
Wolter van der Weide
Wolter van der Weide
Online Media Adviseur

Wist je dat er elke seconde 40.000 zoekopdrachten worden uitgevoerd op Google

Tips van daar-om.nl

Navigeer
door het team!

Manon Dinkla

Google Ads is ontzettend veelzijdig en een geweldig platform om in te zetten.

 • Advertising specialist
 • manondinkla@daar-om.nl
 • 0505290555

René de Boer

De klant is op ieder moment en overal te bereiken door de smartphone. Ook via Google Ads.

 • Advertising specialist
 • rene@daar-om.nl
 • 0505290555

Manon Dinkla

Google Ads is ontzettend veelzijdig en een geweldig platform om in te zetten.

 • Advertising specialist
 • manondinkla@daar-om.nl
 • 0505290555

René de Boer

De klant is op ieder moment en overal te bereiken door de smartphone. Ook via Google Ads.

 • Advertising specialist
 • rene@daar-om.nl
 • 0505290555
Het daar-om.nl team

Het daar-om.nl team is toegankelijk voor iedereen. Dagelijks zijn wij bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden op het gebied van online marketing

Bekijk ons team

Google Ads in combinatie met..

Google Ads is niet de enige manier om jouw online vindbaarheid te vergroten. Met een sterke marketingmix weet je nog meer klanten te verleiden tot het aankopen van jouw producten of diensten. Combineer het uitbesteden van je Google Ads bijvoorbeeld met CRO om het meeste uit je websitebezoeker te halen.