Emerce 100: daar-om.nl wederom verkozen tot één van de beste bedrijven in e-business 2022

Met trots vertellen we je dat daar-om.nl wederom is verkozen tot één van de beste bedrijven in e-business 2022. Wauw! Ben je benieuwd naar deze toffe mijlpaal? Lees snel verder.

Wat is de Emerce 100?

De Emerce 100 is een jaarlijks onderzoek naar de beste e-business bedrijven van Nederland. Samen met onderzoeksbureau Motivaction voert Emerce dit onderzoek uit. De lijst wordt opgesteld op basis van de meningen van onafhankelijke partijen en klanten. Daar-om.nl is opgenomen in de categorie digital marketingbureaus middelgroot. 

We willen namens het hele team onze klanten en relaties bedanken voor de fijne samenwerking en jullie vertrouwen in ons. Zonder jullie hadden we deze prachtige plek namelijk niet gekregen! 

MKB bedrijven helpen groeien en innoveren

Daar-om.nl werd in 2013 opgericht met één doel: MKB bedrijven in staat stellen om te groeien en innoveren. Sinds die tijd zijn we gecertificeerd Google Premier Partner en hebben we al meer dan 1000 klanten geholpen. Onze plek op de Emerce 100 lijst is een prachtige erkenning. Het beloond het harde werken van de afgelopen jaren, wat we met enorm veel passie en plezier hebben gedaan. 

Hard werken wordt beloond

Ons team heeft veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverleningen. Training, coaching, zelfstudie en vooral kennisdeling heeft ertoe geleid dat we onze klanten nog beter helpen. Dat we in de top 100 staan, van de bijna 900 aanmeldingen, is dan ook bewijs dat het harde werk van ons team erkend wordt.

Ben je benieuwd naar de volledige lijst? Bekijk dan de Emerce 100. Wil jij ook aansluiting met de markt of online groeien? Lees meer over ons of neem direct contact op!

Meer weten over online marketing?

Wil je weten hoe je meer omzet via je website krijgt? Weet je echter niet welke kansen er allemaal voor je liggen? Download dan volledig gratis en vrijblijvend ons artikel, inclusief checklist “De sleutel tot online succes”.

i

Onderwerp:

Online Marketing
j

Geschreven door:

Daar-om.nl

Geplaatst op:

7 april 2020