Een stageplek bij het leukste online marketingbureau van Groningen!

Een stage kiezen kan een lastige opgave zijn op basis van een vacature. Daarom hebben wij de ervaringen van oud-stagiaires verzameld. Wil jij de lekkerste broodjes maken tijdens de lunch, ingemaakt worden tijdens een potje tafelvoetbal én jezelf ontwikkelen op het gebied van online marketing? Lees meer over een stage bij het leukste online marketingbureau van Groningen!

Aan de slag als content stagiair

Als content stagiair wordt je bij daar-om.nl meegenomen bij het maken van passende content strategieën voor klanten. Samen met een team specialisten volg je verschillende trainingen om de fijne kneepjes van het vak te leren. Zo ga je bezig met het schrijven van blogs, websiteteksten en bedenk je berichten voor social media kanalen. Daarnaast kun je al je creativiteit kwijt in het maken van banners en toffe visuals. 

Wil je meer leren over een specifiek onderwerp binnen of buiten content? Er is veel mogelijk bij daar-om.nl. Onze specialisten ontvangen je met open armen en leren je graag meer over hun vakgebied. Naast de wekelijkse vergaderingen is er ook ruimte om zelf initiatieven aan te dragen. Eén ding is zeker, je gaat een onvergetelijke tijd beleven bij daar-om.nl. 

Het leven van een online marketing stagiair

Tijdens je online marketing stage voer je elke dag verschillende taken uit. Zo krijg je aan het einde van je stageperiode een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken. Je wordt uitgedaagd nieuwe dingen te leren. Zo ga je bezig met het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes, leer je data analyseren in Google Analytics en voer je meerdere persuasion scans uit. Kom je er even niet uit? Dan is er altijd wel iemand wie je om hulp kunt vragen: je stuurt gewoon een berichtje of loopt even langs iemand zijn bureau. 

Vanaf het begin van de stageperiode krijg je een buddy toegewezen binnen het team. Zo heb je altijd een aanspreekpunt en kun je hier makkelijk terecht als je ergens tegenaan loopt. Wil je meer oefenen en ergens beter in worden dan kun je hier gewoon om vragen. Zodoende blijf je elke dag leren en maak je echt deel uit van het team! 

Van stagiair naar advertiser

De eerste weken van je stage bij daar-om.nl bestaan vooral uit trainingen waarin je ontdekt waar je sterke punten en interesses liggen. Bedenk je liever toffe social media posts of werk je graag aan campagnes? Daar kom je allemaal achter. In de sessies loop je samen met verschillende specialisten door de online marketing diensten van daar-om.nl en werk je voor bestaande klanten. 

Patrick (24) is drie jaar geleden tijdens zijn studie commerciële economie begonnen aan zijn stage bij daar-om.nl. Na de trainingen kwam Patrick erachter dat zijn passie bij advertising lag en hij besloot zich hier verder in te specialiseren. Één van zijn dagelijkse taken was het bouwen en optimaliseren van campagnes in Google Ads aan de hand van data binnen Google Analytics. Naast meewerken is er genoeg vrijheid om samen een potje tafelvoetbal te spelen, te gekke broodjes te bouwen tijdens de lunch én natuurlijk je schoolopdrachten ;). Drie jaar na zijn stage draait Patrick nog steeds aan de knoppen van de Google Ads campagnes, maar nu als werknemer. Het kan snel gaan! 

Wil jij stage lopen bij daar-om.nl?

Zie je een stage bij daar-om.nl helemaal zitten? Wil je meer leren over online marketing, deel uitmaken van een jong team én elke vrijdagmiddag afsluiten met een borrel? Twijfel niet langer. Daar-om.nl is weer opzoek naar enthousiaste studenten die het team komen versterken. 

Barst je van de creatieve ideeën en wil je hiermee aan de slag tijdens je stage? Bekijk dan de vacature voor content stagiair. Ben je juist meer analytisch ingesteld en wil je je bezighouden met het bouwen van online campagnes? Bekijk dan de vacature voor online marketing stagiair. Zien we je snel?

We kunnen het ons natuurlijk niet voorstellen, maar mocht daar-om.nl niet bij jouw wensen passen, kijk dan bij de stage vacatures op Young Capital.

Meer weten over online marketing?

Wil je weten hoe je meer omzet via je website krijgt? Weet je echter niet welke kansen er allemaal voor je liggen? Download dan volledig gratis en vrijblijvend ons artikel, inclusief checklist “De sleutel tot online succes”.

i

Onderwerp:

Online Marketing
j

Geschreven door:

Daar-om.nl

Geplaatst op:

14 mei 2020