Daar-om.nl aangewezen als expertbedrijf voor Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO)

Onlangs is daar-om.nl aangewezen als expertbedrijf voor Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO). Een platform voor MKB-ondernemers dat online advies en ondersteuning geeft bij het maken van stappen in online ondernemen. Een fantastisch initiatief wat in lijn staat met de missie en visie van daar-om.nl.

Over WOO

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO Groningen) is dé plek voor MKB-ondernemers voor advies en ondersteuning bij hun online marketingstrategie. Als ondernemer kun je een vraagstuk neerleggen bij WOO Groningen, wat wordt vertaald naar een opdracht voor studenten van de Hanze Hogeschool Groningen. Zij gaan vervolgens onder supervisie van het expertbedrijf aan de slag met een plan om de zicht- en vindbaarheid van het bedrijf te vergroten. Wanneer de studenten het project hebben afgerond, wordt het bedrijf overgedragen aan het expertbedrijf. 

Met het aanbod vanuit WOO Groningen worden ondernemers zo een stap verder gebracht op het gebied van online ondernemen.

Waarom daar-om.nl als expertbedrijf?

Omdat de missie en visie van daar-om.nl (MKB bedrijven in staat stellen om te groeien en innoveren) zo in lijn staat met het doel van de WOO, is er besloten de krachten te bundelen. 

Samen met Google, het Ministerie van Economische zaken Den Haag, MKB Nederland, de Bovag en Bouwend Nederland is daar-om.nl een pilot begonnen waarin meerdere bedrijven van a tot z zijn geholpen om online goed vind- en zichtbaar te worden. Het doel? Toekomstbestendig worden. Om het project tot een succes te brengen, is de succesformule van daar-om.nl geintroduceerd binnnen WOO en werken de studenten hier tevens mee. 

Wat kunnen bedrijven doen om meer online zichtbaar te zijn?

Het belang van online zichtbaarheid groeit meer en meer. Juist in tijden van crisis. Nu je merkt dat je concurrent wel succesvol online aanwezig is, wordt het tijd om dat zelf ook te zijn. Het is daarbij belangrijk om eerst veel kennis te vergaren. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van online kennissessies of het krijgen van advies over jouw online strategie door middel van chatsessies of videocalls. Daar-om.nl helpt je daar graag bij! 

 

Meer weten over online marketing?

Wil je weten hoe je meer omzet via je website krijgt? Weet je echter niet welke kansen er allemaal voor je liggen? Download dan volledig gratis en vrijblijvend ons artikel, inclusief checklist “De sleutel tot online succes”.

i

Onderwerp:

Online Marketing
j

Geschreven door:

Daar-om.nl

Geplaatst op:

23 april 2020