Gerbrich Koopal Gerbrich Koopal
Know about me Gerbrich Koopal

Gerbrich Koopal

Designation:

Consultant

Phone:

050-5290555

Email:

Gerbrich@daar-om.nl

Address:

Schweitzerlaan 12,Groningen

Department:

Team Business

Maak kennis met Gerbrich, die een nieuwe uitdaging aangaat bij daar-om.nl. Gerbrich heeft een achtergrond in biomedische wetenschappen. Na de bachelor realiseerde ze dat de passie voor het vak miste ondanks dat ze het interessant vond. Nadat ze via via in aanraking kwam met marketing, heeft ze de switch gemaakt. Een stage bij daar-om.nl tijdens haar studie heeft bevestigd dat dit is wat ze wil gaan doen. Deze zomer is ze dan ook afgestudeerd in Marketing Management aan Rijksuniversiteit Groningen.

Nu gaat ze de uitdaging aan om die theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Online marketing, social media en branding trekken haar aandacht het meest. “Sommige bedrijven nemen aan dat alleen hun aanwezigheid op verschillende online kanalen genoeg is. Het probleem is vaak dat niet alle kanalen aansluiten bij het bedrijfsdoel en een specifieke strategie mist om hun doelgroepen op de juiste manier te benaderen. Hier liggen veel kansen”.

Buiten werktijd is ze regelmatig te vinden in de sportschool of is ze Spaans aan het leren. Daarnaast vind ze het leuk om nieuwe gerechten uit te proberen of te bakken. Waar je haar ’s nachts wakker voor mag maken? Authentiek Mexicaans eten of natuurijk een vliegticket naar México.

Pin It on Pinterest