Zoekmachine Optimalisatie

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Zoekmachine Optimalisatie, beter bekend als SEO, heeft zich het afgelopen decennium ontwikkeld als een specialistisch vakgebied. Door de toenemende concurrentie en de continue verbetering van het algoritme van de zoekmachines (en Google in het specifiek) is het steeds moeilijker geworden om resultaatgericht zoekmachine optimalisatie uit te voeren. Daar[om] beschikt over de juiste ervaring en actuele kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie om u te helpen meer resultaat te behalen.Lees verder of bel direct 050 529 0555 voor meer informatie.

Onderdelen Zoekmachine Optimalisatie

In de basis bestaat SEO uit drie elementen; techniek, content en linkpopulariteit. Alleen door actief deze elementen aan te pakken kan het beste resultaat behaald worden. Zoekmachine Optimalisatie is een doorlopend proces. Het uitbreiden en optimaliseren van uw content en linkpopulariteit dient voortdurend te gebeuren. Daarnaast ontwikkelen ook de zoekmachines zich en veranderen de factoren die van invloed zijn op uw posities.Twijfelt u aan uw online vindbaarheid? Laat dan een gratis SEO Scan door ons uitvoeren!

Ons plan van aanpak

Optimaal resultaat kan alleen behaald worden door uw bedrijf te begrijpen. We starten met een telefonische intake om inzicht te krijgen in uw branche, producten of diensten en concurrentie. Vervolgens gaan we aan de slag door de gehele website aan te pakken. De uitgebreide setup bestaat uit onder meer:

 • Technische SEO analyse
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Structuuradvies
 • Positie analyse
 • SEO strategie
 • Planning op maat

Vervolgens kunt u elke maand acties van onze verwachten die helpen uw rendement te verhogen. Om inzicht te geven in dit rendement, rapporteren we maandelijks de voortgang en resultaten.

Waarom SEO via daar[om]?

Wij onderscheiden onze SEO dienstverlening op verschillende fronten

 • We pakken de gehele website aan
 • Optimalisatie op de zoektermen waar uw potentiele klanten werkelijk zoeken
 • We werken voortdurend samen aan het verbeteren van uw vindbaarheid
 • Gebruik van professionele tools
 • Alleen legale en bewezen effectieve SEO technieken
 • Maandelijks rapporteren we de voortgang en resultaten

Interesse in Zoekmachine Optimalisatie?

Wilt u uw organische vindbaarheid ook verbeteren? Wij helpen u graag! Bel 050 529 0555 of vul ons contactformulier in!

Uw formulier is succesvol verzonden.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Klik hier om terug te keren naar de beginpagina.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…