Jouw online avontuur gaat van start ! 

Welkom bij daar-om.nl! Ontzettend leuk dat je hebt besloten om het online avontuur aan te gaan met daar-om.nl. Wij gaan je helpen om jouw bedrijf uit te laten groeien tot een online succes, meer bezoekers, meer bestellingen en meer omzet. Maandelijks zul je persoonlijk contact hebben met één van onze online experts om jouw voortgang te bespreken en te evalueren. Onze experts willen graag jouw kennis van online marketing vergroten. Om deze reden nodigen we je uit voor onze workshops.

Hoe zien de workshops eruit?

In onze workshops zul je meer leren over online marketing en hoe je meer uit je website of webshop kunt halen. Hoe ziet jouw website of webshop eruit en hoe kunnen we deze verbeteren, hoe zetten we een campagne op en hoe interpreteren we de resultaten? Wij bieden twee workshops aan. De eerste workshop is de See, Think, Do, Care workshop. In deze workshop leggen we uit wat het STDC-model inhoudt en belangrijker nog; hoe jij dit kan toepassen op jouw business. De tweede workshop is onze Google Analytics workshop. In deze workshop leer jij wat Google Analytics is en hoe jij Google Analytics kan inzetten om analyseren hoe jouw bedrijf online presteert.  

Na de workshop See Think do Care…

 • Ben je in staat om je eigen online marketingplan op te stellen
 • Snap je waarvoor je verschillende kanalen gebruiken kunt
 • Begrijp je welke invloed de verschillende kanalen op elkaar hebben

Na de workshop Analytics…

 • Snap je hoe je rapporten moet bekijken
 • Begrijp je de meest voorkomende statistieken
 • Kun je direct begrijpen hoe je kanalen presteren

Je leert tijdens de workshops niet alleen van onze experts, maar je doet ook inspiratie op door mededeelnemers die je ontmoet tijdens de workshops. Een mooie mix van ambitieuze en leergierige ondernemers uit diverse sectoren nemen deel aan deze workshop. De eerste zes maanden zullen we als groep bij elkaar komen om van elkaar te leren en om de resultaten te delen. Wij kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Praktische zaken

 • De workshops vinden plaats op: 1 mrt, 3 mei, 5 juli, 6 sept en 1 nov.
 • Per datum kun je één workshop volgen; de See Think Do Care workshop of de Google Analytics workshop. Beide workshops volgen? Dan kom je twee keer bij ons langs.
 • De workshops hebben een waarde van €129,- per workshop. Voor nieuwe klanten zijn deze workshops gratis, een cadeautje van €258,- dus!
 • Annuleren kan tot 24 uur van te voren kosteloos

Wil je meer weten over de workshop of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten over ons zeggen

We werken voor klanten uit diverse branches, zoals automotive of bouwbranche. Lees hier wat klanten over ons zeggen.

Ben jij ook om? Neem contact op!

Wil je meer informatie ontvangen? Of vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op (050) 529 0555

Pin It on Pinterest