Meer verkopen in je webwinkel?

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Je hebt een mooie webwinkel, een uitgebreid assortiment aan producten, goede prijzen en leveringsvoorwaarden, maar verkoop je toch onvoldoende of maak je teveel kosten? Wij kunnen je helpen. Er zijn vele mogelijkheden in online marketing die jouw webshop kan helpen om de omzet te verhogen. Wij helpen je graag om de juiste mogelijkheid uit te zoeken!

Doelgericht adverteren
Doelgericht adverteren met jouw webshop kan zeer succesvol via Google Adwords. Via Google Adwords prijs je gericht je producten aan. Er zijn vele mogelijkheden met Google Adwords voor jouw webshop. Zo kunnen we aan de slag met tekstadvertenties, maar ook Google Remarketing of Shopping kunnen goede mogelijkheden voor jouw webshop zijn. Wij maken de mogelijkheden inzichtelijk en concreet en zo komen we tot de beste mogelijkheden voor jouw webshop. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Verkopen doormeten
Het is zeer belangrijk om de precieze resultaten via Google Analytics inzichtelijk te maken. Door Google Analytics goed in te richten kunnen we hier veel relevante informatie uit halen. Hoeveel verkoop je en wat verkoop je via je webwinkel? Gecombineerd met alle informatie uit Google Analytics kunnen we gemakkelijk in kaart brengen welke acties rendabel en niet rendabel zijn.

Verkopen optimaliseren
Wanneer wij een campagne voor jouw webshop opzetten blijven wij de campagne constant optimaliseren om deze zo succesvol mogelijk te maken. We analyseren de informatie van de campagne om de beste keuzes te maken. Natuurlijk houden we je ook regelmatig op de hoogte van de vorderingen van jouw campagne..

Geen enkele webshop is hetzelfde. Vanuit dit oogpunt benaderen wij ook elke webshop uniek, want wat voor de ene webshop goed werkt, wil niet per sé voor jouw webshop positief uitpakken. Aan de hand van jouw webwinkel, producten, wensen en marketingactiviteiten maken wij een op maat gemaakt plan van aanpak.

Neem contact op voor een advies op maar. Bel 050 529 0555 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…