Vacature Content Marketeer

daar[om] zoekt een creatieve, flexibele en zelfstandige content marketeer om onze klanten te helpen hun online doelstellingen te halen. Word jij content van content in de breedste zin van het woord, raak je dolenthousiast van het bedenken van gave content plannen én wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen online marketing? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen

Als content marketeer ben je in staat om een helder beeld te krijgen van de doelgroep van jouw klant. Vervolgens werk je passende content strategieën uit, waarbij website, e-mail, maar zeker ook social media gebruikt worden om de doelgroep en doelstellingen van jouw klant te bereiken. Je bewaakt de voortgang van de planning en rapporteert de resultaten die jouw inspanningen opleveren. Je werkt binnen het content team, je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig werken.

Taken

 • Je analyseert bestaande content en doet verbetervoorstellen.
 • Je inventariseert de doelgroepen van jouw klanten en vertaalt deze naar persona’s
 • Je analyseert en creëert passende online marketing content strategieën en werkt plannen uit voor onze klanten. Jij bepaalt daarbij de onderwerpen, content en kanalen waar deze content verspreid worden. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen in de vorm van project management en/ of content creatie.
 • Je bewaakt de content kalender, houdt de impact van content in de gaten en optimaliseert de content zodat dit leidt tot meer traffic, meer betrokkenheid en uiteindelijk tot meer resultaat voor onze klanten.
 • Jij zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van content en social media en deelt deze kennis met de andere consultants.

Functie eisen

 • HBO Werk en denk niveau (opleiding communicatie of journalistiek is een pré)
 • Minimaal twee jaar ervaring met contentcreatie
 • Ervaring met het opstellen van contentplannen
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • communicatief vaardig in geschrift, maar ook zeker in woord
 • Flexibel en geen 9-5 mentaliteit

Waarom daar[om]?

Voor een afwisselende baan in een informele werkomgeving. Je gaat je bij ons verder ontwikkelen op het gebied van communicatie, online marketing kennis en advies. Dit doe je door te doen, maar vooral ook door trainingen. Doordat je rechtstreeks communiceert met ondernemers leer je veel over hoe het er bij andere bedrijven aan toe gaat. Je zit dicht bij het vuur. Ook zul je van tijd tot tijd uitgedaagd worden mee te denken en te doen bij (interne) projecten. Afhankelijk van jouw interesse(s).

Verder ontspannen wij ons graag door tafelvoetbal te spelen, elke vrijdag is er een borrel en eens per jaar gaan we er met zijn allen op uit! We zijn een sterk groeiend en ambitieus online bedrijf waar succes en lol hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

daar[om] is een jong online marketing bureau dat in 2013 is opgericht. daar[om] helpt bedrijven met hun eerste en volgende stappen in de online marketing. Wij ontzorgen en ondersteunen onze klanten bij hun online marketing middels strategie, advies en uitvoering. Met meer dan 10 jaar online marketing kennis vind je bij ons veel ervaring in dit vakgebied. Vanuit ons kantoor in Groningen is een team met jonge professionals dagelijks bezig met het behalen van meetbaar succes voor vele klanten.

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar tim@daar-om.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tim Bodewes op het nummer 050 529 0555

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.