Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Onze Partners’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Samenwerken en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een aantal vraagstukken kunnen wij zelf onze klanten niet bedienen, maar hebben we betrouwbare partners geselecteerd. Onderstaand een greep uit onze belangrijkste partners.
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_half first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Social Idea is gespecialiseerd in ontwerp en design en creëert voor onze klanten regelmatig mooie display advertenties. Dankzij de nauwe samenwerking is het snel schakelen en worden de ideeën en visie van onze klanten vertaald naar aantrekkelijke advertenties.

Inmiddels heeft Social Idea advertenties gemaakt voor onder meer ilionx, Sport 050, Bouwselect en Hypotheekadvieswijzer.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Afosto brengt on- en offline verkopen bij elkaar. Dankzij hun unieke software waarmee u niet alleen een webwinkel kan maken, bent u in staat om vanuit één systeem uw voorraden te beheren. Wij zijn een samenwerking gestart met Afosto omdat hun webshopsoftware voordelig en eenvoudig in gebruik is. Dankzij de flexibele opstelling vanuit Afosto hebben programmeurs de software geoptimaliseerd naar de belangrijkste maatstaven ten behoeve van de vindbaarheid.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Paradigmum ontwerpt en ontwikkelt vooral WordPress websites voor onze klanten. Regelmatig komen we met onze klanten tot de conclusie dat hun huidige website niet meer voldoet aan de hedendaagse eisen. Een betrouwbare en meedenkende website bouwer is een must voor goede resultaten uit online marketing activiteiten; iets wat te vaak niet goed geregeld is. Paradigmum weet als geen ander de wensen van de klant te vertalen naar een functioneel ontwerp, waarbij de basis voor onze online marketing activiteiten, zoals specifieke plug-ins, direct meegenomen.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.