Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_heading heading=’Stemmenbank’ tag=’h1′ color=” custom_font=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’][/av_heading]

[av_textblock]
Stemmenbank.nl is een website waarop producenten binnen de audiovisuele branche makkelijk een geschikte stem kunnen zoeken. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een radio- of t.v.-commercial, voice-responsesysteem, e-learning of een bedrijfs-, of productvideo. Ook verzorgt Stemmenbank.nl stemcasting om de juiste stem bij het juiste product te zoeken. In de professioneel ingerichte opnamestudio worden dagelijks stemopnames gemaakt, bij voorkeur in het bijzijn van de opdrachtgever.

De website is voor Stemmenbank.nl een enorm belangrijke tool. Kosten worden niet gespaard en de website is continu in ontwikkeling. Hierbij luisteren wij graag naar gebruikservaringen van onze klanten. Maar ook het belang van “gevonden worden” is een steeds grotere rol gaan spelen.

Door de toenemende concurrentie wilden wij onze positie bij Google Adds zekerstellen. Wij wilden ons niet gek laten maken en meegaan in een klakkeloze pay per click-verhoging om maar bovenaan de zoekresultaten te staan. Wij wilden vooral weten dat onze pay per click goed besteed werd. Daarnaast ontbrak het ons aan tijd om aktief bezig te zijn met Google Adds.

De jongens van Daar[om] kwamen jong, fris en dynamisch over en gaven ons het gevoel werk uithanden te nemen waar wij niet aan toe kwamen. Uiteindelijk verdienen wij de investering dubbel terug doordat de clicks nu directer door onze doelgroep worden gedaan, en niet door iemand die b.v. opzoek is naar stemadvies tijdens een landelijke verkiezing. Een aantal voordelen welke ik ervaar:

1. Aktieve bemoeienis met Google Adds
2. Investeren in zinvolle clicks door de juiste doelgroep
3. Aanvullend advies in de mogelijkheden op andere platforms

Ik heb al regelmatig collega’s binnen en buiten mijn vakgebied, welke met een website aktief zijn, geattendeerd op de werkwijze van Daar[om]. De betrokkenheid die zij overbrengen schept veel vertrouwen en komt professioneel over.
[/av_textblock]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.