Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Bouwbedrijf Siderius’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’][/av_heading]

[av_textblock ]


Bouwbedrijf Siderius is een bouwbedrijf die het compleet maakt, met een team van specialisten wordt elk project zorgvuldig voorbereid en vervolgens bouwen wij een geheel nieuwe leef- of werkomgeving volgens afspraak en binnen de grenzen van het gestelde budget. Van schetsontwerp tot oplevering, we hebben het allemaal in huis. Uiteraard hadden wij ook een website, en we waren wel actief om ons meer te profileren maar net dat laatste duwtje hadden wij nodig van Daar[om].

Daar[om] heeft onze website doorgelicht en aan de hand van een rapport werd duidelijk dat we op de goede weg zitten maar dat we net nog een beetje meer uit onze website kunnen halen.

Door de heldere uitleg wat er geoptimaliseerd kon worden zijn wij nu bezig om de website een update te geven. Door handige tips omtrent het gebruik van Google Analytics zien wij het verkeer op onze website duidelijker.

Daar[om] kan van iets vaags een tastbaar verhaal maken waardoor je je niet meer een leek hoeft te voelen. De heldere toelichting maakte het rapport en de adviezen duidelijk.

[/av_textblock]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.