Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_one_full first]

[av_heading heading=’Bos Europe’ tag=’h1′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[/av_one_full][av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Bos Europe is een handelsonderneming gevestigd in IJsselmuiden. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij kwaliteit, betrouwbaar winkelen en service hoog in het vaandel staan. Bos Europe bestaat uit webwinkels met de namen als Bostools.nl, Boswinkels.nl en Boscampers.eu en een eigen showroom. Met Bostools.nl leveren we een breed assortiment technische producten voor recreant tot zware industrie. Boswinkels.nl is een webwarenhuis met, cadeau-, hobby-, huishoud-, keuken- en verzorgingsproducten. Bij Boscampers.eu hebben we camperverhuur en camperverkoop ondergebracht. We dragen als bedrijf het Thuiswinkel Waarborg certificaat dat een veilig en betrouwbaar gevoel geeft voor onze klanten.

Via een ING netwerkdag zijn we in contact gekomen met Dennis Pettinga. De klik was er vrijwel direct. Vooral de korte en heldere lijnen spraken mij zeer aan. Aangezien we de afgelopen jaren helaas door meerdere marketingbedrijven niet serieus zijn behandeld had ik het gevoel bij Daarom dat dit wel eens een partner zou kunnen zijn die bij ons paste en dit bleek meer dan juist. De websites zijn opnieuw geoptimaliseerd en Dennis zorgt als adviseur ervoor dat onze eigen marketing uitvoerende man effectief wordt aangestuurd. Hierdoor besparen we kosten bij google adwords wordt er veel effectiever ingezet met als resultaat een hoger en breder verkoop rendement. Daarnaast zorgt Daarom ervoor dat we strategisch steeds beter komen te staan worden andere platforms ingezet en worden technische verbeterpunten ook direct aangepakt. Dankzij de korte lijnen kunnen we snel schakelen. Daarom is voor ons een betrokken professioneel bedrijf met korte lijnen en brengt ons als bedrijf op een hoger level.

[/av_textblock]

[/av_one_full]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.