Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_heading heading=’Bonsema Verpakking’ tag=’h1′ color=” custom_font=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’][/av_heading]

[av_textblock]
Bonsema Verpakking is een groothandel in verpakkingen in het breedste zin van het woord, 7000 producten voor de Industrie,Webshops,Horeca en Detailhandel. Voordat ik met daar[om] ging samenwerking had ik hoge kosten voor mijn Google Adwords campagnes, terwijl het aantal bestelling niet duidelijk toenam.

Dankzij mijn achtergrond met Wolter van der Weide ben ik in contact gekomen met daar[om] en hun verhaal en de verbeterpunten die ze in korte tijd gevonden hadden heeft me overtuigd om met daar[om] te gaan samenwerken.

De kosten voor Google Adwords zijn afgenomen, terwijl we meer bestellingen binnenkrijgen. Dankzij de korte lijnen is het mogelijk snel schakelen en ondanks hun professionele aanpak is er ook ruimte om samen een biertje te drinken.

Iedereen die ik ken en iets met Google Adwords doet of online beter vindbaar wil zijn, vertel ik over daar[om].
[/av_textblock]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.