Sharyssa Menzen Sharyssa Menzen
Know about me Sharyssa Menzen

Sharyssa Menzen

Designation:

Sales

Phone:

050-5290555

Email:

Sharyssa@daar-om.nl

Address:

Schweitzerlaan 12,Groningen

Department:

Sales

Sharyssa Menzen, een enthousiaste, creatieve geest die een goede dosis lef combineert met noordelijke nuchterheid. Binnen het communicatieve vak heeft ze al de nodige meters gemaakt en in die meters speelde marketing steeds een sluimerende rol. Haar nieuwsgierigheid naar en overtuiging van online marketing werd dan ook steeds groter. Toen de kans op een functie binnen daar-om.nl dan ook voor het grijpen lag heeft ze deze met beide handen aangegrepen.

Sharyssa heeft een brede achtergrond, ooit afgestudeerd als grafisch ontwerper waarna ze ook nog de nodige kennis heeft opgedaan binnen de psychiatrie. Een veelzijdige bak aan kennis en ervaring. Waarin de basis altijd het helpen en adviseren van mensen is geweest. Deze mindset kan ze ten volste benutten binnen haar adviserende rol in de online marketing.

Haar motivatie; De meeste bedrijven hebben een website, maar veel van die bedrijven laten kansen liggen als het aankomt op het actief gebruik maken van dit online kanaal. Ze gebruiken de website puur ter ondersteuning, om te informeren, en niet om business mee te genereren. Want; ‘ik heb al genoeg klanten of mijn klanten zoeken niet online’. In de tijd van nu geloof ik erin dat dit een achterhaalde gedachte is. Mijn doel is dan ook deze ondernemers het nut van een website in te laten zien. Dat men zich realiseert dat goede online kanalen en strategieën in deze tijd onmisbaar zijn. Maar bovenal ondernemers niet langer omzet zien laten liggen uit gebrek aan tijd, angst en onwetendheid voor het grote onbekende online wereldje.

Sharyssa gaat graag samenwerkingen aan en is overtuigd van de kracht van langdurige relaties waarin uiteindelijk successen worden geboekt.

Waar je Sharyssa middenin de nacht voor wakker mag maken? Voor spontane acties, niets mooier dan het onverwachte, want dan heb je pas echt het gevoel dat je leeft.

Pin It on Pinterest