Sander van der Gaauw

Consultant

Sander is daar[om] haar generalist. Hij heeft niet een specialiteit, maar meerdere. Google AdWords en Zoekmachineoptimalisatie zijn een van zijn vele talenten. Deze veelzijdigheid maakt hem dan ook een aanwinst voor daar[om] en onze klanten.

Als consultant in team Business helpt Sander klanten met het opstellen van een online marketing
strategie. ‘Vervolgens help ik ook met de uitvoering hiervan door gebruik te maken van verschillende kanalen zoals Adwords, Shopping, Social Media en meer. Ook help ik klanten graag een stevig fundament neer te zetten, zodat de uitgedachte strategie nog beter tot zijn recht komt.’

Opvolgend aan zijn studie bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool Groningen kwam Sander in aanraking met de online wereld. ‘Dit trok mij direct zeer aan. Zodoende heb ik een aantal websites en webshops opgericht om mijzelf te ontwikkelen. Toen merkte ik pas echt wat het woord “passie” betekend. Om mezelf verder te ontwikkelen ben ik begonnen als stagiaire bij Investion. Waar ik daarna ook ben blijven werken. Zo ben ik na mijn studie,
met een aantal jaar ervaring op zak, bij daar[om] komen werken.’

Wat Sander blij maakt? ‘Ik word echt blij als ik een ondernemer help met groeien door de inzet van online marketing.’ Hiernaast is hij ook erg trots over zijn vaardigheden op het dartbord bij daar[om]. Een 180’er gooien is een van zijn grootste successen binnen daar[om].

Wil je Sander s’nachts een vraag stellen? Zorg dan dat je een nieuwe aflevering van een goede serie bij je hebt, zo niet dan kun je beter wachten tot het ochtend is.

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl