Marleen Ophof Marleen Ophof
Know about me Marleen Ophof

Marleen Ophof

Designation:

Contentmarketeer

Phone:

050-5290555

Email:

Marleen@daar-om.nl

Address:

Schweitzerlaan 12,Groningen

Department:

Content

Marleen is de contentqueen binnen daar-om.nl. Ze leerde de kneepjes van het contentvak al op haar zestiende, toen ze haar eigen blog over mode, beauty en lifestyle startte. Sindsdien is haar liefde voor het marketing en communicatievak alleen nog maar groter geworden. Dankzij haar blog is ook haar voorliefde voor social media ontstaan. ‘Ik ben overal te vinden: op Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, Pinterest, LinkedIn, Twitter, Tumblr, noem maar op’. Haar favoriet? Zonder twijfel Instagram!

Met haar studie Communicatie, minor Online Journey’s en eerdere content stage bij een modewebshop in Amsterdam heeft ze een steady basis. Na haar afstudeerstage heeft ze bij daar-om.nl haar zinnen gezet op de functie content strateeg. ‘Als content strateeg kijk ik naar de business van de klant, definieer ik doelgroepen en zoek ik de beste oplossing om content op een zo goed mogelijke manier in te zetten. Creativiteit en passie zijn daarbij haar grootste drijfveren’.

Wanneer Marleen de kantoordagen achter zich laat is ze ongetwijfeld te vinden achter haar camera of Macbook om aan haar blog te werken. Daarnaast is ze fan van series, spreekt ze graag met vriendinnen af en leert ze zichzelf zo nu en dan wat piano spelen. Waar ze bang voor is? Wanneer je haar goed genoeg kent zou je dit meteen kunnen opnoemen: vogels! Wil je haar verrassen? Dat doe je met chocolade of een toffe citytrip!

Pin It on Pinterest