Katherine Cevallos Villegas Katherine Cevallos Villegas
Know about me Katherine Cevallos Villegas

Katherine Cevallos Villegas

Designation:

Office Manager

Phone:

050-5290555

Email:

Katherine@daar-om.nl

Address:

Schweitzerlaan 12,Groningen

Department:

Business Intelligence

Velen hebben onze vriendelijke en charmante Katherine weleens gesproken. Katherine is als office manager het eerste aanspreekpunt binnen daar-om.nl. Ze is verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële zaken op kantoor.

Katherine is begonnen op de hotelschool, maar toen bleek dat de opleiding Marketing en Communicatie haar meer aansprak. Na het behalen van haar diploma heeft ze een jaar als receptiemedewerkster gewerkt. Toen ze de kans kreeg om binnen daar-om.nl als office manager aan te gaan, greep ze die meteen. En daar zijn wij ontzettend blij mee!

Katherine haar specialiteiten? ‘Naast mijn communicatieve vaardigheden kan ik snel schakelen in mijn werkzaamheden waardoor ik meerdere dingen weet op te pakken. Omdat ik veel schakel in mijn werkzaamheden kan het zijn dat ik op een gegeven moment met tien dingen tegelijk bezig ben. Ik word er blij van als ik alle dingen goed afrond en ik hierbij de klant én mijn collega’s heb weten te helpen. Met de explosieve groei binnen daar-om.nl heeft Katherine haar collega’s weten te ontzorgen en is ze een enorm waardevolle aanwinst in het team.

Heb je een dringende vraag voor Katherine? Je mag haar s’nachts wakker maken voor een gezellige vakantie met zon, zee en strand.

Pin It on Pinterest