Jettie Boersma

Sales

Binnen daar[om] ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe samenwerkingen. Ik ga graag langs bij bedrijven om mijn kennis/ervaring te delen over online marketing en daar[om]. Door het bedrijf goed te leren kennen en uit te vinden wat de behoefte van het bedrijf is, kan ik een passend advies geven zodat het bedrijf online zichtbaar en vindbaar wordt voor de juiste doelgroep. Ik wil graag een samenwerking opbouwen met het bedrijf, omdat het bedrijf kennis heeft van hun business en wij als daar[om] kennis hebben van online zichtbaar- en vindbaarheid. Dit moet samenkomen, zodat er een langdurige relatie ontstaat, wat het gevolg heeft dat het bedrijf online kan gaan groeien.

Daarnaast beheer ik een aantal samenwerkingen binnen daar[om]. Ik denk graag met de klant mee over hun online strategie en hoe wij samen de (online) doelstellingen kunnen behalen. Ik vind het leuk om betrokken te zijn in het bedrijf en blijf dan ook graag op de hoogte van alles wat er speelt. Ik wordt dan ook ontzettend blij van dat bedrijven online groeien mede door het advies/hulp van daar[om].

Ik geloof niet in persoonlijk succes maar in team succes. Binnen daar[om] werk ik nauw samen met de consultants/campagne managers Aron en Ruben. Zij helpen de klant inhoudelijk door het optimaliseren van de campagnes en kijken naar de kansen in de markt. Door deze goede samenwerking met Aron en Ruben, maken wij onze klant nog beter online succesvol. Uiteindelijk is dat het grootste succes wat wij kunnen behalen, tevreden klanten.

Mijn achtergrond is in de horeca. Ik ben op mijn 14e begonnen met een bijbaantje in de horeca, hier heb ik de beginstappen van mijn carrière gezet. Nadat ik mijn VMBO had afgerond ben ik een horeca opleiding gaan doen. Vanaf toen ging het snel en heb ik in fantastische sterrenrestaurants gewerkt zoals de Kromme Dissel, restaurant Ivy en de Librije. Uiteindelijk heb ik toch besloten om international hospitality management te gaan studeren. Simpel gezegd, de hogere hotel school. Nadat ik afgestudeerd ben, ben ik blijven werken op de sales/revenue afdeling bij Hotel Post-Plaza. Hier kwam ik in aanraking met online marketing. Dit vond ik zo interessant dat ik me erin ben gaan verdiepen en van het één komt het ander. Ik heb de overstap gemaakt naar daar[om], om zo nog meer te leren over online marketing en mijn kennis te mogen delen met bedrijven. De gastvrijheid van de horecawereld en het willen helpen/ontzorgen blijft toch in mij zitten. Op deze manier kan ik dit goed combineren.

Op de vraag; waar iemand mij midden in de nacht wakker voor mag maken, is een eerlijk antwoord; het liefst niet. Als je me dan toch wakker maakt, dan voor chocola of een glas witte wijn met een goed gesprek.

Terug naar teamoverzicht

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl