Jarmo Dorman Jarmo Dorman
Know about me Jarmo Dorman

Jarmo Dorman

Designation:

Consultant

Phone:

050-5290555

Email:

Jarmo@daar-om.nl

Address:

Schweitzerlaan 12,Groningen

Department:

Team Business

De vriendelijke Jarmo werkt parttime bij daar-om.nl als consultant en studeert daarnaast Commerciële Economie.

Zijn studieloopbaan was Jarmo echter begonnen aan de Pabo, maar hij wist na een half jaar al dat het niet zijn cup of tea was. Hij zocht meer uitdaging en dit vond hij in de opleiding Commerciële Economie. Bij de zoektocht naar een stage is hij destijds bij daar-om.nl terechtgekomen. Sindsdien heeft hij zich bewezen als een echte aanwinst voor het team.

Jarmo is te omschrijven als flexibel, sportief en resultaatgericht. Daarnaast houdt hij ervan om te werken met cijfers en logische redeneringen; een heuse analist dus! Eén van de leuke aspecten aan werken bij daar-om.nl is volgens Jarmo het klantencontact. Graag helpt hij klanten bij het behalen van hun doelstellingen in de wereld van online marketing.

Naast werk en studie gaat Jarmo graag op wintersport. Al sinds zijn vierde snelt hij de pistes af met zijn snowboard. Waar sneeuw en een berg of heuvel is, kun je hoogstwaarschijnlijk Jarmo vinden op zijn board. Er zijn weinig dingen leuker dan met hoge snelheid de berg afglijden, aldus Jarmo.

Hoewel snowboarden zijn echte hobby is, kun je hem ’s nachts toch beter wakker maken voor een lekker stukje kip. Een avondsnack slaat hij voor geen goud af, als het maar kip is.

Pin It on Pinterest