Frank Posthumus Frank Posthumus
Know about me Frank Posthumus

Frank Posthumus

Designation:

Manager daar-so.nl

Phone:

050-5290555

Email:

Frank@daar-om.nl

Address:

Schweitzerlaan 12,Groningen

Department:

Websites

Frank is werkzaam als manager bij daar-so.nl. Hij zorgt ervoor dat alle websiteprojecten vlekkeloos verlopen en hij helpt zijn collega’s om optimaal te presteren. Natuurlijk werkt hij zelf met veel plezier mee aan het project.

Frank heeft ontzettend veel kennis van online marketing. Deze kennis zien we terug in het werk dat hij verricht, maar ook in de kennis quiz van daar[om]. Deze heeft hij ondertussen al drie keer op rij gewonnen. Om Frank te citeren: ‘Koffie uit de Overwinningsmok smaakt toch net even beter.’ Door zijn overwinningen kunnen weinig collega’s hierover meepraten. Naast een enorme kennis van Online Marketing, zijn Frank zijn specialiteiten overzicht houden, rustig blijven als de druk wat hoger wordt, en vooruit denken.

Frank heeft een marketingstudie aan de universiteit gevolgd. ‘Na mijn studie ben ik min of meer per toeval in een Traineeship bij de Rabobank beland. Dit was leerzaam, maar niet zo leuk als het werken bij een kleinschalig en jong bedrijf. Gelukkig ben ik bij daar[so] terecht gekomen, dat past beter bij me!’

Zijn drijfveer: ‘Blije en dankbare klanten, maar ook zeker van een nieuwe website die ineens goed gaat lopen, nadat je er veel tijd in hebt gestopt. Dit gebeurt vaak in samenwerking met de collega’s van daar[om], dit soort samenwerkingen zijn erg leuk.’

Wil je s’nachts iets met Frank bespreken? Zorg dan dat je een lekkere gefrituurde versnapering voor hem klaar hebt staan.

Pin It on Pinterest