Fleur de Wit

Sales

Maak kennis met Fleur, een nieuwe aanwinst bij daar[om]! Fleur is in Januari 2018 begonnen als Online Sales Consultant. Dit is Fleur haar eerste baan na het behalen van haar International Hospitality Management diploma. Met weinig praktijkervaring, maar veel affiniteit met online marketing, leergierigheid en enthousiasme streeft Fleur ernaar om samen met de klant tot een goede online marketingstrategie te komen.

Fleur is zeer gemotiveerd en enthousiast. ‘ik word er erg blij van als ik de klant laat inzien waarom online marketing van waarde is voor hun bedrijf, om vervolgens samen met de klant tot een goede online marketingstrategie te komen en dit ook echt zichtbaar resultaat oplevert. Die bedrage leveren en de klant ook daadwerkelijk helpen online beter vindbaar en zichtbaar te zijn, geeft mij alleen maar meer energie en enthousiasme om nog meer klanten te helpen en een goede relatie te onderhouden met bestaande klanten.’

Als echte bourgondiër houd ik ervan om lekker uiteten te gaan en drankjes te doen met familie en vrienden. Ook vind ik het heerlijk om na een lange werkdag mijn energie eruit te gooien in de sportschool tijdens o.a. een kickboksles. Waarvoor je mij s’nachts wakker mag maken? Een etentje in een goed restaurant of een wintersport vakantie.

Terug naar teamoverzicht

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl