Dominique Krauts

Stagiair

Dominique is druk bezig met haar afstudeerscriptie bij daar[om]. Daarnaast is Dominique een fantastische en gepassioneerde fotografe. Haar specialiteit ligt dan ook op het gebied van fotografie en grafische vormgeving. Momenteel is ze haar vaardigheden op het gebied van online marketing aan het vergroten bij daar[om].

Momenteel zit Dominique in de afrondende fase van de opleiding communicatie, multimedia en design aan de Hanzehogeschool Groningen. Wat Dominique blij maakt op een werkdag? ‘Ik word echt blij als ik mij bezig houd met fotografie of vormgeving en ik de klant tevreden zie met het geleverde werk. Mijn grootste succes binnen daar[om] is een bijdrage leveren op het gebied van vormgeving en fotografie. Daarnaast ben ik voor mijn afstuderen bezig de huidige klant rapportages te verbeteren en deze naar de wensen van de klanten in te richten en te ontwerpen.’ Heldere communicatie in begrijpelijke taal staat bij daar[om] hoog in het vaandel. Dankzij Dominique haar uitstekende inzet worden onze rapportages naar het volgende level getild.

Waarvoor je Dominique midden in de nacht voor mag wakker maken? ‘Voor een goed verhaal of een bijzonder nachtfotografie-moment.’

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl