Coen Bouman

Sales

Een van onze sales toppers: Coen Bouman. Coen is op de hoogte van alle ins en outs binnen online marketing met als doel: bedrijven optimaal te helpen en adviseren richting online succes. Daarnaast maakt hij zich graag sterk om de kantoorhumor op peil te houden. Kom je Coen tegen? Schroom niet om hem naar Jiskefet te vragen!

Voor Coen is heldere en eerlijke communicatie van groot belang. Geen dingen beloven die niet waargemaakt kunnen worden en een gedegen advies is dan ook Coen zijn werkwijze.

Coen is opgegroeid op het mooie Schiermonnikoog. ‘Onder het motto: Als je extra centjes wilt, moet je gaan werken, ben ik op jonge leeftijd aan het werk gegaan. Komende uit een echte horecafamilie was die branche een logische keuze. Daarnaast is sport een van mijn grote passies. Zodoende dat ik mij daarin ook nuttig ben gaan maken als kitesurf-instructeur. Nu probeer ik werk en plezier te combineren binnen de online marketing. En tot nu toe lukt dat erg goed.’ Als echte eilander is Coen onder andere bezig met de ondernemers van de waddeneilanden: Hoe kunnen we deze helpen naar online succes. Tot zijn vreugde is daar[om] hier zeker van toegevoegde waarde! ‘Wat optimaal genieten is, is wanneer we naar een van de eilanden gaan en ik na de werkzaamheden even het water op kan om een stukje te surfen.’

Coen zijn grootste succes binnen daar[om]? ‘Onlangs vertelde ik zo’n mopje waar ik het eerder over had. En toen moesten er toch zeker 2 á 3 collega’s lachen. Topdag!’

Heb je midden in de nacht een vraag voor Coen? Zorg dan dat je een goed speciaalbiertje voor hem hebt. Een lekkere Oude Gueuze is een van zijn favorieten!

Terug naar teamoverzicht

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl