Cihan Altun

Team Captain

Een van daar[om] haar aanwinsten: Cihan Altun. Cihan is teammanager van Team Business bij daar[om]. Cihan is zeer verantwoordelijk en dit zien we terug in de wijze waarop hij Team Business managet.

In de functie van teammanager is hij verantwoordelijk voor de teamresultaten en de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden van Team Business. Daarnaast is Cihan bezig met het ondersteunen van zijn klanten op het gebied van online advertising en websiteoptimalisatie. Voordat Cihan bij daar[om] aan de slag ging was hij werkzaam als accountmanager in de online media branche.

Cihan zijn specialiteit? ‘Mijn specialiteit is toch echt online advertising. Als consultant zie ik mijzelf als scherp, een degelijke sparringpartner en communicatief vaardig.’ Natuurlijk kunnen wij niet anders dan het hier mee eens zijn. Cihan haalt enorm veel voldoening uit het behalen van successen met zijn klanten, het team en het verbeteren van de werkomgeving voor zowel daar[om] als haar klanten.

Vele successen zijn al gerealiseerd bij daar[om]. Cihan zijn grootse zakelijke succes? ‘Op persoonlijk vlak is dit het in een hoog tempo ontwikkelen van mijn online marketing kennis en vaardigheden. Met klanten heb ik gelukkig meerdere successen mogen vieren. Een voorbeeld hiervan is het verpletteren van de doelstelling op basis van ROI (return on investment) binnen de helft van de ingecalculeerde periode.’ Dit zijn zeker successen die gevierd mogen worden!

Heb je s’nachts een dringende vraag? Dan hoef je niet bang te zijn om Cihan op te bellen. ‘Wanneer je mijn hulp nodig hebt of mij een mooie vakantie als verrassingscadeau wilt geven mag je mij s’nachts zeker wakker maken.’

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl