Waarom Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf, gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Vanuit onze passie voor online marketing en jarenlange ervaring in dit vakgebied weten we goed hoe we ondernemers succesvol kunnen maken. Wij vinden kwaliteit, maatwerk en communicatie van groot belang. Dit helpt ons om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en een succesvolle samenwerking met elkaar aan te gaan.

Wij hebben de juiste online oplossing voor jouw bedrijf!

Wij bieden een diversiteit aan mogelijkheden aan, zoals Google Adwords, display, zoekmachine optimalisatie, remarketing en velen meer. Wij slagen erin om onze klanten en de klanten van onze klanten te helpen online op alle devices aanwezig te zijn en de beoogde doelstellingen te behalen. Succesvolle online marketing campagnes moeten voor alle bedrijven in alle branches voor elk budget, haalbaar zijn. Wij zorgen hiervoor!

Eerlijk, gespecialiseerd en laagdrempelig

Daar[om] is als Google Premier Partner gespecialiseerd in het halen van online succes voor het MKB. Wij hebben bewezen goede, consistente resultaten te behalen voor onze klanten en wij hebben vele gecertificeerde specialisten in huis. Door ons Premier partnerschap met Google krijgen wij extra ondersteuning en zijn wij de eerste die toegang krijgen tot nieuwe functies en oplossingen voor onze klanten.

Dit alles doen wij op een transparante, eerlijke en laagdrempelige manier. Online Marketing is onze passie, die delen we graag met je!

Waarom daar[om]?

 Laagdrempelig

Flexibel

 Resultaatgericht

 Duidelijke taal

 Transparant

Praat direct verder

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je meer weten over wat daar[om] voor je kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze consultants via info@daar-om.nl of 050-5290555. Je kunt ook altijd langs komen voor een verse kop koffie of thee!

Nieuwsgierig?

Schweitzerlaan 12 / 9728 NP / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl